Uudistuminen ruokkii mieltä ja ideoita!

19832526_ir Pitkästä aikaa taas blogin äärellä ja uudella alustalla!  JES!

Kesälomat pidetty ja kerrankin voin sanoa että olen lomaillut ihan täysillä. Tietokone saanut elää ihan omaa elämää, olen todella viettänyt aikaa lasteni kanssa, tyhjentänyt ajatukset ja nauttinut kesästä, mikä taitaa jo olla ohi... en tiedä, mutta ilma on todella syksyinen.

No, täällä ollaan jo täysillä arjen ja töiden parissa. Ihanaa!

Kesällä on keretty kaikenlaista. Ollaan oltu paljon landella, venelty, käyty Ruotsissa katsomassa Beyoncea ja Rivierakin käytiin kiertämässä.

Next Triathlon olympiamatka meni kolmeen tuntiin ja harjoitukset syyskuun Sveitsin maastopyörä etappiajoa varten on aloitettu.

Myös olen aloittanut bisneksen Juice + terveysvalmisteiden parissa.  Syömme Juice PLUS+:aa saadaksemme tiivistettynä 30 hedelmä-, vihannes- ja marjalajin parhaat osat kapselimuodossa. Voit nyt saada arvokkaiden fytoravinteiden, vitamiinien ja kivennäisaineiden edut. Saat myös optimaalisessa muodossa voimakkaita antioksidantteja, jotka ovat tärkeitä hyvinvoinnillesi.

Tähän kannataa käydä tutustumassa alla olevasta linkistä

http://ma01202.juiceplus.com/content/JuicePlus/fi_fi.html

Treeni kulkee todella hyvin ja olo on hyvä ja energinen.

Olemme muuttanut uuteen ihanaan ( väliaikaiseen ) kotiin missä viihdytään tosi hyvin ja saadaan rauhassa odotella kun se oma "linna" Tähtitorninmäelle nousee pystyyn.

Työrintamalla syksy näyttää mielenkiintoiselta ja kiireiseltä. Tulossa paljon uusia haasteita mm. tv- ruudun äärellä ja Miss Helsinki kilpailu tekee totaali uudistuksen tänä vuonna.

Nyt on oikea hetki tälle kaikelle.

Olen tosi innoissani syksystä ja kaikesta uudesta.  Uudistuminen tekee hyvää, ruokkii mieltä ja ideoita. Uudistuminen on menestyksen yksi avainasioista.

Energiaa kaikkien viikkoon!

XXX

Instagram – martinaaitolehtiofficial

Snapchat – martinamarieann

Facebook – Martina Aitolehti Official

Bloglovin – Martina Marie-Anne Aitolehti