Palautumisprosessi käynnissä!

martina-aitolehti590-1 Kaunista huomenta!

Alan pikku hiljaa päästä arkeen kiinni ja väsymys alkaa hellittää.

Noin kovan session kuin Swiss Epicin jälkeen palautuminen on ihan oma juttunsa. Palautuminen onkin aihe  mistä haluan tänään kirjoittaa.

Mulla palautuminen lähti käyntiin heti sunnuntaina päivällä. Huomasin sen siitä, että mielen valtasi jatkuva nälkä ja väsymys vuorotellen. Kun sain vatsan täyteen,  teki mieli sulkea silmät  - ja  heti herättyä ensimmäinen ajatus oli ruoka.  Nälkä on loputon!

Keho osaa pyytää mitä tarvitsee. Tässä tapauksessa ruokaa, vitamiineja ja lepoa. On todella tärkeää myös että keho saa rakennusaineita, jotka mm. korjaavat soluvaurioita. Glutamiini on yksi todella tehokas lisä ravinnossa. Maanantaiaamunakin olo oli todella hutera, väsynyt ja nälkäinen. Kirjaimellisesti kävin todella hitaalla, ja tuntui ettei mistään oikein saa kiinni, vaikka on ihanaa olla kotona ja fiilis on kuin voittajalla.

Eilen illalla oli jo sellainen fiilis että tekee mieli  mennä urheilemaan, lenkille hikoilemaan.  Tämä on erittäin hyvä merkki: merkki siitä, että palautuminen on edistynyt ja keho alkaa taas laskeutua normaalitilaan. Palautuminen on 100%:sti sitä oman kehon kuuntelemista, puhdasta ja ravitsevaa ravintoa ja paaaaljon unta.

Parin viikon päästä olisi Itämerimarathon. Onkin hauska nähdä miten se juoksu oikein kulkee.

Nyt töiden pariin! Energiaa kaikkien päivään <3

XXX

Instagram – martinaaitolehtiofficial

Snapchat – martinamarieann

Facebook – Martina Aitolehti Official

Bloglovin – Martina Marie-Anne Aitolehti