Swiss Epic seikkailu on alkanut!

Eilen illalla puolen yön aikaan saavuttiin kolmen tunnin lennon ja kolmen tunnin ajomatkan jälkeen Zermattiin, välillä sähköautoon vaihtaen. Tämä kaunis ja suojeltu alppikylä on täysin autovapaa. Saavumme upeaan  perinteisen alppihotelliin missä tyylikäs hotellin portieeri oli meitä vastassa, hotelli on hieno. Ulkona on pilkkopimeää joten suljemme silmät täysin tietämättömänä kuinka isojen vuorten ympäröimänä olemme.

Kello 07 molemmat, minä ja Katariina raotetaan silmiä ja ensimmäisenä on päästävä ihailemaan parvekkeelta maiseimia.

img_2373

 

Uskomattoman kaunis Zermatt

Ajatus ja käsitys  siitä miksi tänne matkustimme  on jo paljon selkeämpi, edessä huikean jännittävä viikko. Vatsassa perhosia ja jännitys valtaa kehon.

Lenkkarit jalkaan, tukka ponnarille, aamupalalle ja vuorille tutkimaan paikkoja. Käymme katsomassa maanantain  prologin lähtöpaikan mikä on 3100m korkeudessa.

img_2377 img_2378

img_2384

Maanantaina siis kisan ensimmäinen  ja kaikista lyhyi etappi. Kisassa mukana useita maailman huippuja ja Zermatissa on varmasti huomenna ihmeteltävää.

Lisää tietoa kisasta, etapeista ja lähtölistoista löydät  www.swisepic.com

Huomenna menemme aikaisin aamulla ajamaan prologi reitin ja iltapäivästä on edessä ilmoittautuminen.

Tänään lepoa, paljon ruokaa ja illalla spahan rentoutumaan.

Huikean hienoa olla täällä  ja täytyy sanoa että olen niin innoissani tulevasta, vaikka tiedän että kova ja äärimmäisen rankka viikko edessä. Kokemus mikä tästä jää on ainutlaatuinen.

Rauhaa ja rakkautta kaikkien viikonloppuun!

XXX

Instagram – martinaaitolehtiofficial

Snapchät – martinamarieann

Facebook – Martina Aitolehti Official

Bloglovin – Martina Marie-Anne Aitolehti