Haaste vastaanotettu ja Sveitsin liput ostettu!

En oikeasti tiedä parempaa kun rankan viikonlopun jälkeen herätä Hangon rauhasta. Kömpiä alakertaan aamutuimaan, keittää kahvi, sytyttää kynttilät ja touhuta omia asioita kun perhe vielä nukkuu onnellisesti. Tiedän että kaikki on hyvin. Elämä on niin hektistä ja meillä molemmilla ( munulla ja miehelläni ) on vaativa työ ja siihen päälle lapset ja minulla urheilu. Se että pääset viikonlopuksi lataamaan akkuja, on kultaakin arvokkaampi asia.

Täällä saadaan olla 100% yhdessä ja lapsilla riittää puuhaa.

Tänä viikonloppuna fiilistellään joulua.

Nytkin mulla soi Spotifystä jouluklassikot ja ne muuten pauhaa täällä koko viikonlopun.

Eilen tytöt sai pikkujoululahjat ja leivottiin joulutorttuja ja pipareita, tänään laitetaan kuusi pystyyn ja koristellaan se.

Huomenna palataan arkeen levänneenä ja täynnä energiaa ja ideoita.

TORTOUR cyclocross

Kuten täältä olette lukenut, Swiss Epic kuusi päiväinen maastopyörä etappikisa oli mulle todella kova suoritus ja kroppa vietiin äärirajoille. Tämän jälkeen mietin että, en varmasti ihan hetkeen samanlaista suoritusta tule tekemään. Samaan aikaan lähes joka päivä  toivoin samaa kokemusta uudelleen.

Sveitsin päässä, kisojen järjestäjän kanssa olemme olleet jatkuvasti yhteydessä facebookin kautta ja hän heittikin meille uuden haasteen.

https://www.youtube.com/watch?v=9RR-HD2kHvM&sns=fb

Processed with VSCO with s2 preset

 

Ei tarvinnut kauaa miettiä lähdemmekö mukaan kisaan. Katariina Laakkonen teki rekisteröitymisen heti, minä viikko hänen perään.

Tällä kertaa vaikka yhdessä kisaan mennääkin, me tullaan ajamaan solona. Katariinalla on sen verran enemmän kokemusta ja olosuhteet helmikuussa on hiukan erilaiset, joten tämä on paras  ratkaisu.

Tämä etappikisa on varmasti teknisesti helpompi kuin Swiss Epic, mutta polkeminen voi ajoittain olla raskaampaa johtuen lumesta, mudasta ja maaperästä.

Treenit siis jatkuu pyörän päällä ja täällä Suomessa harjoittelen maastopyörällä, spinning - pyörällä sekä salilla voimaa.

Espanjaan otan myös maantiepyörän mukaan ja koitan siellä saada mahdollisimman paljon kilometrejä tapettua.

Uusi haaste siis vastaanotettu ja olen ihan super fiiliksissä. Samantien kun päätöksen kisaan lähtemisestä tein, sain jonkun uskomattoman treenifiiliksen  päälle.

Mulla on täällä Hangossa kaksi pyörää, maantiepyörä sekä tollanen SCOTT parempi peruspyörä ja tänään olis luvassa hiukan pidempi fiilistelylenkki.

Nauttikaahan viikonlopusta!

XXX

Instagram – martinaaitolehtiofficial

Snapchat – martinamarieann

Facebook – Martina Aitolehti Official

Bloglovin – Martina Marie-Anne Aitolehti