Kannustamalla kohti tavoitteita!

martina-run-fiiliskuva-fb

Kaupallisessa yhteistyössä: Fit Club Finland

Koko syksyn ja talven olen työstänyt eri tasoisia juoksuvalmennuksia FitClubFinlandin sivuille ja nyt vihdoin ne ollaan saatu myyntiin.

Haluankin hiukan avata hommaa paremmin,  miksi olen tämmöiseen vasta nyt lähtenyt mukaan ja mitä mulla oikeasti on teille annettavaa?

Moni on kysynyt, miksi juuri juoksuvalmennus?

Juoksu on laji mitä olen harrastanut ihan pienestä tytöstäa asti ja koen että sitä  tietoa ja kokemuksia on tarpeeksi jakamaan muillekkin.

Vaikka kuntosaliharjoittelusta tiedän myös paljon ja tietysti myös tämä laji ollut mukana lähes läpi elämän, pidän sitä täysin tukevana harjoitteluna muille lajeille. Minun filosofia urheilussa on toisenlainen.

Sen lisaksi että haluan kannustaa teitä paremman kunnon saavuttamiseen, löytämään itselleen lajin mikä olisi se terapauttinen "henkireikä", haluan samalla kannustaa terveempään ja energisempään oloon.

Tämä kaikki saavutetaan säännöllisellä ja johdonmukaisella liikkumisella sekä ruokavaliolla. Kehoa tarkasti kuunnellen ja kunnioittaen.

Valmennuksia suunnitelessani minulle oli todella tärkeää että kaikille löytyy jotain, siksi valmennustasoja on kolme, LowLevel , BasicLevel ja HiLevel.

Valmennusket sisältää juoksuharjoitteiden lisäksi kuntosaliohjelman, ruokavalion sekä viikottaiset vinkit tavoitteiden saavauttamiseksi.

Juoksussa keskitytään tekniikkaan, kehittämään hapenottokykyä sekä tietysti saamaan alle mahdollisimman paljon kilometrejä hyvällä fiiliksellä.

Kuntosalilla tehdään paljon perus voimantuottoa sekä ruokavaliossa keskitytään puhtaaseen ravintoon ja siihen että saamme ravintoa tarpeeksi.

martina-run-fiiliskuva-ig

Mun valmennuksissa ei lasketa kaloreita, me syömme silloin kun on nälkä ja keho on se mikä kertoo tarpeet, energiatasot ei koskaan menen miinukselle.

Tämä tarkoittaa sitä että kehomme pysyy jatkuvasti balanssissa ja terveenä, tätä kautta aineenvaihdunta on vilkas, eikä ole tarve dieeteille. Treeni-into pysyy yllä ja palautuminen on ihan toista luokkaa.

Tämä on yleisesti muutenkin filosofiani urheilussa.

Liikutaan ja syödään puhtaasti sen hyvänolon takia  ja sitä kautta bonuksena saat kauniin urheilullisen kehon, mikä voi hyvin.

LoLevel valmennus sopii ihan kaikille ja sen voi aloittaa vaikka ei olisi koskaan edes lenkkipolulla käynyt. Minä olen kannustamassa sinua koko valmennuksen ajan,  paremman kunnon saavuttamiseen ja energisempään oloon.

HiLevel taas puolestaan on tarkoitettu niille jotka todella haluaa treenata kovaa, kehittaa sitä kestävyyttä ja voimantuottoa. Niille joilla on selkeä tavoite, esimerkiksi ensi kesälle.

Minä olen myös tässä mukana ja ties vaikka lähdemme yhdessä ensi kesänä maratonille?

Haluan olla 100% mukana valmennettavien matkassa, oli tavoite mikä tahansa. Uskon että mulla on paljon siihen annettavaa ja juoksu on ihan mielettömän kiva laji, varsinkin silloin kun paletti kunnossa.

www.fitclufinland.fi

XXX