Loma kuulumiset!

Vaikka päivisin ei täällä ei ole aikatauluja, tuntuu että nämä päivät alkaa ja loppuu hetkessä. Sitä puuhaa sit kuitenkin on yllättävän paljon.

Minulla on ohjelmoitu herätyskelloon joka aamuinen 06 herätys mitä en ole täällä ottanut pois,  vaan herään siihen linnunlauluun  joka aamu pirteänä ja mietin mielessäni että vielä haluan hetken levätä. Kiire ei ole  minnekkään mutta haluan pitää rytmistä kiinni. Olen aika tarkkaan herännyt joka aamu 8 aikaan.

Aamu alkaa kahvikupilla ja sillä omalla hiljaisella hetkellä ( mikä on minulle tärkeä ). Mietin päivän suunnitelmat ja teen koneella muutaman työ jutun, mihin olen aamulla havahtunut tai mitkä löytyy koneen vierestä "to do" listasta.

Tämän loman aikana olen ottanut muutaman asian mistä pidän kiinni lujaa. Kuuntelen tyttöjäni joka kerta kun heillä on asiaa, teen päivässä suunnittelemani treenit, pidän meidän asunnon extra puhtaana ja herään jokaiseen aamuun pirteenä ja levänneenä.

Ollaan oltu täällä nyt 1,5 viikkoa ja itselleni lupaamat asiat on pitänyt kuin kivi.

Meillä on  ollut ihanaa ja niin hauskaa ollut tyttöjen kanssa. Minä olen ihan erilainen kuin arjessa, vaikka yritän aina kovasti olla läsnä työpäivän jälkeen, nyt olen todella  saanut seurata lasteni touhuja.

Treeni kulkee ihan järjettömän hyvin. Voisin juosta ja pyöräillä vaikka Espanjan ympäri ja nostaa kerrostalon ilmaan. Siltä musta tuntuu.

Puhtaan tuoksuisesta asunnosta on ihana herätä uuteen päivään ja tässä kun kirjoitan kynttilän valossa ja katson ympärilleni, olen onnellinen.

Uni. Aika monta kertaa olen siitä teillekin paasannut. Se on avain kaikeen. Hyvä uni ( ja siihen päälle ruoka ) mahdollistaa kaiken.

On tehnyt niin hyvää nukkua kunnon unet yössä, ilman stressiä.

Hyvänä esimerkkinä se, miten palaudun treeneistä täällä, siitä voi kiittää unenlahjoja.

img_5053

 

Victoria ja Isabella

En tiedä olenko koskaan täällä kirjoittanut siitä kuinka olen kiitollinen lapsistani.

Kuinka olen kiitollinen siitä että mulla on terveet ja iloiset tytöt jotka ovat parhaat kaverit keskenään.

Tekisin näiden  tyttöjen takia mitä vain ja haluan olla heille tiukka mutta terve ja positiivinen esikuva.

Me tehdään paljon asioita yhdessä. He treenaa mun kanssa lähes päivittäin ja me puhutaan asioista.

Me tehdään myös todella turhanpäiväisiä asioita kuten juostaan kaupunkia ympäri yhden rimpsumekon takia ja kun minä menen laittaamaan kysiäni, tulevat he luonnollisesti mukaan valitsemaan mieleisen lakkausen kynsiinsä.

Minä olen heille esimerkki naisesta miksi he kasvavat. Minun ajatukset ovat heidän ajatuksiaan ja minun arvoista tulee heidän arvojaan.

Vaikka on paljon kivoja asioita on meillä myös tiukkaja sääntöjä. Mm. limua en anna heidän juoda, ainut janojuoma on vesi.

Kännykkää tai Ipadiä ei katsota kuin tietty määrä päivässä ja silmiin katsotaan kun asioita puhutaan.

Täällä lomalla mun on mahdollista elää näiden sääntöjen kanssa ja perustella heille miksi meillä tälläiset on.

Täällä lomalla saan pusutella heitä loputtomiin ja nukahtaa vaikka heidän viereen.

 

Loma ja fiilikset

Tämä loma on jo nyt tehnyt niin hyvää. Vuosi ollut raskas ja uuvuttava. Paljon työtä, paljon haasteita, paljon ajatuksia ja paljon isoja asioita perheessä.

Tämä loma, nämä shoppailut, kaikki ihanat dinnerit ja hikipisarat mitä irrotan, on niin ansaittua.

Ihanaa olla yhdessä ja ihanaa että kohta on joulu.

.p.s. mun snäpchaistä pääset sauraamaan loma tunnelmia ja hurjaa menoa :D

XXX