Mitä kaikkea pakkaan mukaan Sveitsin pyöräily maratonille?

Huomenna aamulla samaan aikaan olen jo lentokentällä ja matkalla kohti Sveitsin TorTour- kisaa. Aloitin pakkaamisen jo eilen illalla ja ajattelin että ehkä monia voisi kiinnostaa mitä kaikkea mä pakkaan mukaan tuollaiselle reissulle.

Minäpä kerron.

Otan mukaan kaksi matkalaukkua ison ja pienen. Isomman laukun toiseen osaan tulee kaikki lisäravinteet ja kehonhuolto välineet, kuten rulla ja triggeripallo.

Purkkeja matkaan lähtee paljon. Mukaan lähtee kaikki vitamiinit, kookosöljy, kisaa ennen ja jälkeen  juotavat hiilihydraatti sekoitukset ja  patukoita.  Kylmägeelejä, kaksi sykevyötä, useat ajohanskat, iso kasa särkylääkkeitä  ja kehon lämmittimiä. Jopa puuro otetaan mukaan Suomesta. Syödään puuro kookosöljyllä hotellihuoneessa heti pyörien huollon jälkeen, ennen dinneriä. Rasvaa ja hiilareita  on saatava koko ajan tarpeeksi jotta seuraavan päivän etapin pystyy ajamaan ja keho "palautuu " yön aikana edes jonkun verran.

Toiselle puolelle isoa matkalaukkua pakkaan talvi ajovaatteet, sade ajovaatteet, kengän suojat,  useita teknisiä paitoja ja housuja aikaisiin aamuihin ja kisaan.

Eli käytännässä iso laukku täynnä kisaan tarvittavia asioita.

Mukaan lähtevät vitamiinit ja lisät:

  • glutamiini
  • d - vitamiini
  • magnesium sitraatti
  • c- vitamiini
  • kalsium sitraatti
  • viherjauhe
  • sinkki
  • msm

Pyörälaukkuun  pakkaan  ( mille on ostettu paikka koneesta erikseen ) tietysti pyörän lisäksi, ajokengät, kypäŕän, juomapulloja ja kaikki tarvittavat pyörän varaosat.

Pyörä on purettu laukkuun osiin ja heti perillä kotiutumisen jälkeen ensimmäinen homma on kasata pyörä kisakuntoon.

Pieneen matkalaukkuun pakaan sitten mun tavaliset vaatteet millä syön illallista. Perinteen mukaan illallista syödään hotellissa muiden kisaajien kanssa joka ilta. Mukana samaa porukkaa kuin Swis Epicissä.

Noin pienelle reissulle, tavaraa on valtavasti mutta kaikelle on käyttöä.

Lähtö jännittää ihan kauheasti koska taaskaan ei tiedä mikä meitä paikanpäällä odottaa. Huikea reissu varmasti tiedossa. Todettiin eilen Katariinan kanssa whatsupissa, että kyllä me vähän hulluja ollaan :)

XXX