Vatsassa perhosia! Sveitsiin lähtö lähestyy....

Kaunista huomenta!

Tänään kömmin 06 ylös sängystä, tyttöjen välistä. Sain nukkua mun  pikku tuhisioiden lähellä kun miehelläni oli jotain  illan viettoa.

Jos mieheni ei ole nukkumaan meno aikaan  mennessä kotona, menettää hän paikan minun vieressä ja tilalle tulee tytöt. Tämä ei haittaa koska rakastan nukkua noiden tuhisevien palleroiden lähellä.

Elämäni tärkeimmät <3

Aamu mennyt touhutessa ja nyt blogin äärellä. Edessä kiireinen päivä.

Ensi torstaina 9.2 olisi lähtö taas Sveitsiin aikaisin aamulla ja täytyy sanoa että alkaa olla taas jännitys kohdillaan ja tämä on aihe mistä haluan tänään kirjoittaa.

TORTOUR

 

Sain Bike Planetista lainaksi uuden cyclocross - kisapyöräni noin kuukausi sitten ja lenkkejä sillä on tehty jonkun verran.

Kuten kesällä, kovaa treenaamista esti päällä olevat työprojektit ja sama ollut nytkin. Olen joutunut ottamaan kuukauden pikaprepin hommaan ja luottaa kovaan tahdon voimaan.

Pikapreppi on päällä nyt.

Treenit keskittyy ajamiseen ja muutaman salitreenin teen vielä ennen torstaita. Salilla keskitytään voimakestävyyteen eli isoja voimaliikkeitä ja paljon toistoja.

Pyörän päällä mahdollisimman paljon kilometrejä ja teknistä ajoa koitan saada myös alle.

Ravinnon puolesta koitan pitää itseni terveenä ja energisenä. Tankkaan paljon hyviä ravinteita kehoon. Nukun hyvin ja ajatukset vahvasti tulevassa koitoksessa.

Olenkin tainnut jo aikaisemmin kirjoittaa mutta tosiaan, tällä kertaa ajamme Katariinan kanssa solona eli se tuo ainakin minulle ihan uuden jännitys momentin hommaan.

Kisa on kolme päiväinen ja kilometrejä kertyy yhteensä 200km.

Ensimmäinen prologi on reilu 20 km ja seuraavat kaksi etappia noin 80 km.

Helppo rutistus ei ole edessä, mutta olen niin valmis!

Tämän pyöräilyseikkailun jälkeen tapaan Triathlon valmentajani ja tehdään suunnitelma kesälle. Tänä kesänä aion kisata tavoitteellisesti.

Nyt on se hetki ja uskon vahvasti kuntooni ja valmiuteeni. Wish me luck <3

Nyt herätän tytöt ja kohti keskiviikon haasteita.

Ihanaa ja energistä päivää kaikille

.p.s. toivotetaan meidän uusi bloggaaja Janni Hussi tervetulleeksi Idealistaan <3 Jannilla hyviä treenijuttuja blogissaan ja terveitä ajatuksia. Lämmin suositus!

 

XXX