Haaveissa täydellinen ja virheetön iho!

Kuvat: Petri Mast

 

Kaunista huomenta!

Mä lupailin postausta jo eilen, mutta mun päivä meni kotona ensin Isabellan huonetta  laittaessa ja illan puuhastelin mun "treenihuoneen" kanssa. Kaikki treenikamat on ollu laatikoissa kesästä asti ja voitte vaan kuvitella että sitä purkamista oli aika paljon. Nyt mulla on oma pieni huone kaikille treenivaatteille ja varusteille, missä kaikki on selkeässä järjestyksessä. Enää olisi työhuone ja Victorian huone ( mitä olen jo aloittanut ),  sitten alkaa olla kodissa kaikki huoneet järjestyksessä. Vihdoin!

Eihän tätä muuttoa olla kohta tehty kun vuosi :D

Tänään teen paljon toivotun ihonhoito postauksen. Kerron vähän mun ihon historiaa nuoruudesta, tähän päivään.

Miten mun ihoa hoidan, ikääntyminen ja sen vaiheet  ja  minkälaisia tuotteita käytän?

Olen pienestä tytöstä asti kärsinyt tosi kuivasta ihoista eli mun ihotyyppi ollut pienenä atooppinen.  Mulla on selkeä muistikuva Sebamed- tuotteista ja inhottavasta kuivuuden aiheuttamasta kutinasta. Omat tyttäreni on perinnyt tämän saman minulta.

Iho on ollut aina muuten todella hyvä. En ole koskaan mm. kärsinyt teini-iän ongelmista.

Olen kuitenkin säännöllisesti aina käynyt kosmetologilla tarkistuttamassa ihon tilaa ja näin ollen olen ollut jatkuvasti tietoinen missä mennään.

Kun minulla on iho "huonossa" kunnossa , ei sitä kukaan edes huomaa paitsi minä itse ja kosmetologi.

Kun iho on huonossa kunnossa on siinä hormoonien tuomaa näppylää tai kuivuuden aiheuttamaa epätasaisuutta.

Kuivuus myöskin tuntuu inhottavalle ja mm. meikkivoide on vaikea saada kasvoille kauniisti.

No, tähän on muutama kosti mitä olen todennut toimivaksi.

  • kasvoöljy
  • sisäiset öljyt: kookosöljy & MCT
  • injektoitava hyaluronihappo

 

 

Mennyt talvi on ollu mun iholle todella vaikea, ehkä vaikein koskaan.  Musta on tuntunut siltä että ihossa näkyy kaikki mahdollinen stressi, hormoonit, kuivuus ja vielä siihen päälle ikääntyminen. Aika tarkkaan vuoden olen kamppaillut ja yrittänyt löytää ne tähän hetkeen toimivat tuotteet ja miettinyt onko kenties mun ruokavaliossa jotain mitä voisi muuttaa.

Ruokavalio mulla on todella puhdas ja hyvä. Ihoon yleensä merkittävästi vaikuttavat vilja ja maito on minulla minimissä ja en usko että mulla kyse on siitä.

Kyse on selkeästi siitä, että iho muuttuu vuosien mittaan ja mitä enemmän tulee ikää, sen enemmän ihonhoitoon täytyy panostaa.

Olen ollut luonnonkosmeetikan ( Jurlique) puolesta puhuja, mutta valitettavasti olen joutunut ottamaan järeämmät aseet käyttöön.

Kokeilin DNK - sarjaa ensimmäisenä pelastajana. Mulle tehtiin heidän hoitoja sarjana ja käytössä oli purkkeja jos jonkunlaista. Näistä olen kirjoittanutkin aikaisemmin, postaukseen pääset täältä. Tämä auttoi, jonkunverran.

Juttelin Diamon Clinicin Mirjan kanssa, joka tekee minulle injektoivat hoidot ja hänen suosituksesta olemme tehnyt sarjana injektoitavaa hyaluronihappo- hoitoa. Iho sisältää luonnostaan hyaluronihappoa, jonka tuotanto kuitenkin ikääntyessä vähenee. Hyaluronin vähentymisestä kertovat mm. veltostunut iho ja rypyt. Biorevitalisaatiohoidossa ihon syvään kerrokseen (dermis) laitetaan injektiomenetelmällä hyaluronihappoa käyttäen hyvin ohutta neulaa. Tuloksena on luonnollinen, kaunis ja nuorekkaampi iho. Tämä hyaluronihappohoito sopii myös nuoremmallekin iholle kosteuttamaan ja parantamaan ihon sävyä ja väriä. Menetelmä sopii kasvojen, dekoltee-alueen ja kämmenselkien ihon koostumuksen parantamiseksi. Minulla käytetään hyväksi todettuja ja turvallisia RevitaJal- ja Skin-tuotteita. Minä täytän heinäkuussa 35 . vuotta ja ihossa näkyy jo eletyt kilometrit, vaikka kuinka toivoisin toista ja eläisin kuinka terveellisesti.

Loppu kesästä löysin sarjan nimeltä Yon-Ka, mihin tutustuin ja ihastuin. Yon-Kalta mulla on käytössä öljyt ja kosteuttavat putsarit sekä voiteet, mitkä toimii. Tuotteet ja heidän hoidot missä käytetään mm.  hedelmähappoa  toimii injektiohoitojen  rinnalla täydellisesti ja   iho on taas kuulas ja kaunis, kuten ennen. Voin taas hyvillä mielin suorittaa joka aamu ja ilta ihonhoito rutiiniin.

Tärkeä pointti tässä on se, että iho muuttuu iän ja vuodenaikojen  myötä. Kuten kehoa niin myös ihoa pitää tarkkailla. Vuodesta toiseen samoilla rutiineilla toimiminen ei välttämättä enää toimikaan. Iholla on uusia tarpeita jatkuvasti.

 

XOXO