Inspiraatiota etsimässä?

 

Tiedättekö välillä niitä hetkiä arjessa, kun inspiraatio on totaallsien kadoksissa? Aamulla ei meinaa päästä sängystä ylös. Oma vaatekaappi ja tyyli tuntuu tylsältä. Urheilemisesta et saa mitään irti. Aivot ei suostu tekemään minkäänlaista uudistumista, saatika luovaa työtä.

Arki junnaa pahasti paikallaan.

 

Ainakin minä olen sen verran aktiivinen ihminen, että itsensä kehittäminen ja uudistuminenen on minun arkipäivää. Ne hetket kun huomaan junnaavani paikallaan, saa mut todella turhautumaan. Mun elämässä pitää koittaa tehdä asiat aina paremmin. Se vaan on mun luonne.

Tämän kirjoituksen aihe kuitenkin on se, että miten ihmeessä  saa ruokittua sitä omaa inspiraatiota? Liityi se mihin tahansa, työhön tai harrastukseen.  Meillä kaikilla on joskus paha motivaation pula ja tekis mieli heittää hanskat tiskiin.

Mun yleinen ajatus ja kokemus elämästä on se, että asioiden eteen pitää tehdä paljon työtä. Mikään pysyvä ei tule ilmaiseksi.

Tämä on asia, mikä mulle on ihan pienestä  opetettu. Olen jo pikkutyttönä oppinut ansaitsemaan asiat,  mitä olen saanut tai halunnut. Minut on opetettu työtä pelkäämättömäksi ja siitä olen todella kiitollinen.

Harrrastuksia tai hankitoja oli, mutta niiden eteen piti suorittaa koulua tietyin  arvosanoin  tai auttaa äitiä kotitöissä.

Hevoselleni / tallille sain ostettua uusia varusteita, tekemällä mm.  tallilla töitä.

Ahkerana ollessani, minut palkittiin usein jollain extralla ja tämä oli se mikä motivoi minua jo silloin. Halusin aina tehdä mielummin hiukan extraa, kun juuri ja juuri sen mitä pyydetään.

Nykyajan nuorisoa ei ole kasvatettu samoilla periaatteilla ja se on välillä todella surullista seurattavaa. Elämme niin erillaista aikaa kun 15-25 vuotta sitten ja sen ymmärrän.

Onko nykyajan maailmassa helpompi löytää sitä inspiraatiota ja motivaatiota, tehdä asiat hiukan paremmin?

Muistan aikanaan kun odotin Victoriaa ja vedin Dazzling Ladies showryhmää. Työ oli esiintymisen lisäksi jatkuvaa ideoiden etsimistä. Uutta show'ta rakentaessa etsin inspiraatiota mm. katsomalla artistien konsertteja tallenteina.

Miten tekisin sen tänä päivänä? No, varmasti Youtuben kautta.

Somemaratonilla  yhtäkkiä huomaatkin olevasi ihan toisen aiheen äärellä ja keskittyminen hyppii asiasta toiseen. Työstämisestä  ei tule kunnolla mitään.

Tänä päivänä mun luova työ on Miss Helsingin parissa. Joka vuosi pitää uudistua. Joka vuosi pitää olla perempi, isompi , halutumpi ja hienompi.

Aikamoisen talon  olen päättänyt  joka vuosi  rakentaa ja välillä todella  lyö tyhjää kun koitan jotain saada aikaan. Nämä on niitä hetkiä kun kaikki työkalut pitää ottaa käyttöön.

Miten ihmeessä minä ruokin sitä omaa inspiraatiota?

Luovassa työssä, treenaamisessa ja parisuhteessa, kaikessa näissä tarvitaan ajatusta, tunnetta ja intohimoa onnistuakseen.

Minä kerron teille.

Minulle inspiraatio tulee aisteista.

Kun aistit on herkimmillään, eli silloin kun olet onnellinen, terve, levännyt ja tasapainossa. Ympärilläsi on sinua inspiroivia asioita ja nyt puhutaan ihan pienistä asioista. Ne pienet asiat mitkä tekee sut onnelliseksi ja saa hymyilemään.

Silloin kun nämä asiat ovat kunnossa, sinun sosiaaliset taidot kukoistaa, näet asioita, haistat tuoksuja, kuulet asioita ja tunnet omat tunnetilasi paremmin kuin ennen.

Kun nämä yllä mainitut aistit ovat huipussaan, olet avoin kaikelle uudelle inspiraatiolle. Olet avoin vastaanottamaan ja luomaan uutta.

Joskus me tarvitaan ihmisä muistuttamaan meitä näistä hyvin yksinkertaisista asioista.

Rakasta itseäsi ja elämääsi <3

 

XOXO