Kehonpainotreenillä energiaa päivään!

kuvat: Elina Hovinen 

 

Kehonpainotreeni mielletään usein vaikeaksi ja rankaksi, vaikka jo nimestäkin osaa ymmärtää että vastuksena toimii ainoastaan oma keho.

Oman kehonpainoharjoittelu kehittää sitä oikeaa "käyttövoimaa" ja siksi suosittelenkin tehtäväksi mahdollisimman paljon harjoitteita omankehonpainolla, toki myös niitä maksimivoima harjoituksia tarvitaan.

Omankehonpainolla tehdään usein rankkoja harjoituksia, mutta myös kevyt lihaksistoa aktivoiva ja liikkuvuutta kehittävä treeni on mahdollinen.

Minä olen jonkun aikaa aloittanut aamut kevyellä ja avaavalla kehonpainotreenillä. Treenissä avaan yöllä vetäytyneen ja rentoutuneen  kehon, aktivoin vatsalihakset ja suoristan ryhdin sekä mielen.

Se, että keho herää niin myös veri alkaa kiertämään  ja on sanomattakin selvää, että fiilis aloittaa päivä on ihan erillainen.

Tässä kevään mittaan lanseerataan mun kehittämä "morning workout" mistä olen kovin innoissani. Lihaskunto liikkeiden lisäksi, treenissä isossa osassa on hengitys.

Se miten aloitat aamusi, on iso merkitys koko päivään. Ainakin minä haluan aloittaa jokaisen aamun parhaalla mahdollisella tavalla ja siihen kuuluu kevyt harjoitus, puhdas ja ravitseva aamupala sekä iloinen mieli.

Nyt keväälle tulee myös mun kehonpainotreeni - valmennus myyntiin www.fitclubfinland.fi sivustolle. Tämä valmennus on suunniteltu kotiäideille, paljon matkustaville ja kiireisille itsestään huolehtiville naisille ja miehille.

Helsigissä ihan mieletön auringon paiste ja kevättä todella ilmassa. Nautitaan siitä ja hymyillään paljon!

XOXO