MIKÄ IHANA LEPOPÄIVÄ!!

kuva: Pasi Liesimaa / Iltalehti

Tänään aamulla kun silmäni avasin ja sängystä pikkuhiljaa kömmin ylös, tajusin että mulla on lepopäivä treenistä. Tänään sain kunnon AHAA - elämyksen ja siksi tämä on asia mistä tänään kirjoitan. Lepopäivän merkitys on muuttunut aikalailla merkitystä meikäläisen pääkopassa.

Kuinka moni pystyy sanomaan, että oikeasti nauttii lepopäivistä, niin ettei ajatukset harhaile treeneissä ja ajatuksissa miettii - että pitäiskö sitä kuitenkin mennä tekemään "pieni" treeni?

Minä olen todella joutunut opettelemaan tämän taidon ja ajattelinkin jakaa mun päivän puuhat teidän kanssa, jos se saa pientä kipinää myös teihin :)

7 herätys:

Juon rauhassa aamukahvini, pesen hampaat ja kasvot. Puen trikoot jalkaan, koska tänään vien tyttäreni Isabellan pyörällä tarhaan.

9 Kampaaja:

Matkalla kampaajalle Elo by Salon Klipsiin  poikkean Kalevankadulla olevaan  Deli ja Cafe - kahvilaan hakemaan itselleni tuorepuuron ja smoothien.

Kampaajalla teen aina koneella töitä.  Tänään tehtiin mun hiuksiin tehohoito, sävytettiin ja huollettiin teipit.

12.30  Kotiin vaihtamaan vaatteet ja muutama työjuttu 

Tulin meikkaamaan kotiin vähän, koska 14 olisi edessä palaveri minne en halua ihan meikittömänä   mennä. Rakastan siis olla ilman meikkiä, jos joku ei vielä tiennyt.

Vaihdan vaatteet ja kirjoitan koneella pari tarjousta loppuun.

14.15 Palaveri

Menen tapaamaan Fit Club Finlandin ja M- Nutrition  toimaria Karia. Meillä on muutama työjuttu mitkä piti keskustella loppuun. Ehkä päästiin asioissa yhteisymmärrykseen :)

Palaveri kestää reilu kaksi  tuntia ja palaverin päätteeksi vien hänet kulttuuritalolle rakentamaan viikonlopun Fitness Classic- messuja, missä minäkin vierailen huomenna aamulla.

16.40 Id Hair

Käyn nopeasti hakemassa hiustenhoito tuotteita kotiin ja toivottamassa ID: porukalle mukavaa viikonloppua. ID:ltä minun sponsoreita on Lanza ja B Long Pro pidennykset.

17  Isabella tarhasta 

Haen elämäni suuren rakkauden tarhasta ja ajetaan kaupan kautta kotiin.

Viikonloppu alkakoon!

19 onni on parhaat naapurit

Viimeistelen tätä blogia ja lapset leikkii pihalla ( Isabella ja Luca ). Naapurissani asuu bloggaaja kolleega By Didem ja Luca on siis hänen poikansa. Me lähdemme kävellen käymään kaupassa ja Alkossa ostammassa pullo hyvää punaviiniä

Kyllä, minä vietän ansaittua lepopäivää ja kyllä siihen kuuluu lasi  punaviiniä hyvässä seurassa.

Loppuilta menee tätä ihanaa lepopäivää viettäessä, saunalla  ja aikaisilla yöunilla. Nyt nautitaan ja kerätään  energiaa sekä voimia huomiseen työpäivään sekä juoksuun  :)

Tämä päivä on ollut stressitön, aurinkoinen ja hyvä.

Ja se AHAA- elämys-  se oli se, että tää on nyt se päivä kun saan ottaa iisiä ja palkita mun kehoa tehdystä työstä. Tee sinäkin niin!

XOXO