Viikonlopun suunnitelmat ja lukija toive!

Se on taas viikko vierähtänyt ja on perjantai. Ollut tosi kiireinen viikko ja rästitöitä on vieläkin jäljellä. Siitä ajattelinkin kirjoittaa tämän päivän postauksen - miten saan ajan riittämään kaikkeen?

Ihan rehellisyyden nimissä viimeiset pari viikkoa musta on tuntunut, että aika ei vaan riitä kaikkeen. Aamulla tekis mieli nukkua vähän pidempään ja  kroppa tietysti reagoi uuteen treenityyliin.

Töitä on tosi paljon. Teen lokakuun NFE - messuille isoa muotinäytöstä, Miss Helsinki 2018 starttaa toukokuussa, muutama oma isompi projekteja vaatii yllättävän paljon perehtymistä ja opiskelua. Kaiken tämän päälle blogi, todella tiukka treeniohjelma, koti, lapset ja parisuhde.

Yleensä mun päivärytmi menee niin, että herään viimeistään 06 koneelle tekemään pariksi tunniksi töitä ennen kun vien lapset päiväkotiin ja kouluun.

Aktiivista työaikaa mulla on 8-16

Mun päivät koostuu palavereista, kuvauksista ja koneen äärellä istumisesta.  Treenin pyrin saada pois alta työpäivän aikana, jotta ilta jää perheelle, kotitöille ja koneella voi vielä työskennellä ilman että tarvitsee lapsia liikuttaa mihinkään.

Mennyt viikko esimerkiksi ollut sen verran kiireinen että pari treeniä jäänyt väliin  ja joudunne kirimään takaisin nyt viikonlopun aikana, MUTTA järkevästi.

Väsyneenä on ihan turha treenata.

Mutta kun kysymys kuului - miten  kerkeän kaikkeen?

Kyllä sitä kerkeää, mutta päivät pitää olla todella järkevästi järjestelty ja kiiree on jatkuvasti ( tämä ei sovi kaikille ). Perusjutut on oltava kunnossa, kuten uni ja ravinto. Se on aika isossa roolissa siinä,että jaksaa sykkiä päivästä toiseen.

Kyllä mä myös valikoin työni/ projektini aika tarkkaan.

Tänään ip lähdemme Hankoon ja se on paikka missä rauhotun 100%, saan hyviä ideoita ja vastauksia moneen kysymykseen. Vaikka sielläkin teen paljon, mutta se hiljaisuus tekee ihmeitä.

Jokainen rakentaa elämänsä itseleen sopivaksi. Tämä on mulle sopiva systeemi ja kaikki toimii. Olen luonteelta ihminen joka kaipaa menoa ja meininkiä sekä ajoittain totaalia rauhoittumista. Haluan voida hyvin ja keskittyä perheeseen, työhön ja treeniin.

Mitään en vaihtaisi ja sillon kaikki on mun järjen mukaan hyvin.

Sunnuntaina lennetään pääsiäisen viettoon Leville koko jengi <3

Ennen lähtöä toinen lukijantoive. Mitä kaikkea pakkaan matkalle mukaan?

Ihanaa ja rentouttavaa viikonloppua!

XOXO