Mieti hetki olevasi julkinen eläin.....

Taas kerran päädyin tilanteeseen missä kaikki muut , sekä media tietää mun henkilökohtaisesta elämästä enemmän kuin minä itse.

Kirjoitan nyt tämän blogin, missä avaan asiaa omasta puolestani sen verran mikä on pakko. Tämän jälkeen en asiasta enää puhu tai kommentoi,  vaan keskityn töihin, lapsiin ja tulevaan Gladiaattorit- ohjelmaan.

Minä ja Stefan ei olla erottu, ja minulla ja lapsilla on kaikki hyvin.

Se mitä Stefanin toilailuihin tulee, en kommentoi.  Jokaisen oma asia ja toisekseen hän on ykstyishenkilö ja asiat ei kuulu kenellekkään.

Myöskään minun perheasiat tai parisuhde ei ole kenenkään muun asioita.

Jokaisessa suhteessa on omat ongelmat.  Ja se mitä meidän suhteessa tapahtuu on mun ja Stefanin asia, vain me tiedetään faktat.

Se että suhteita ja eroja puidaan julkisesti on kamalaa. Suhteet on muutenkin vaikeita ja siihen vielä median "kiusa" päälle,  on suorastaan sietämätöntä.

Kaikista hulluinta tässä on se että fb- päivyksen takia  ( mikä on poistettu samantien ) lehdet pommitaa kaikkia, mun ystävistä mun äitiin. Patsastelen lööpissä isoimmalla , vaikka kukaan ei ole edes kommentoinut / vahvistanut  "eroa".

Tässä nyt vastaus kaikille asiaan. Kaikki voi nyt jatkaa elämää rauhassa ja keskittyä vaikka jääkiekkoon, jos ei muuta.

Iloa ja energiaa viikkoon!

XOXO