Vapaapäivän lempipuuha ja upeat sisustustaulut!

Kaupallisessa yhteistyössä: Desenio

kuvat: Juuli Rönkä

 

Kerron aina ikuisesta kiireestäni ja töiden paljoudesta. Tätä se arki aika pitkälti on ja vapaat on aika kortilla.   Viikonloput menee yleensä maalla ja siellä tietysti on omat puuhat, mistä jo tiedättekin.

Nyt kerron mun rakkaimmasta puuhasta mikä on hyvää vastapainoa urheilulle.

Olette varmasti jo huomenneet että olen pedantti, rakastan järjestystä ja kauniita asioita. Rakastan kauniita ihmisiä. Hullaannun kauniista vaatteista, kengistä ja laukuista. Vaikka itse pukeudun 80% treenivaatteisiin, on vaatekaappini täynnä aarteita.  Mun intohimo on kauniit ruoka-annokset  ja  moderni sisustus. Elämme unelmien kodissa, mistä  vain merinäköala puuttuu.  Koti on kauttaaltaan valkoinen sekä harmaa ja jokainen yksityiskohta on tarkkaan mietitty. 

Aikaa saa kulumaan ylättävän paljon sisustaessa ja järjestellessä paikkoja. Mun lempi puuha treenin lisäksi on kodin laitto. Mun edellisin projekti on ollut vanhimman tyttäreni Victorian huoneen sisustaminen sekä pitkään haaveilemani walk in closet.

Victoria on jo koululainen ja enää ne pinkit Gantin tähtityynyt ja peitot ei oo se juttu, vaan huoneen pitää olla "ison tytön huone".

Ostimme Vickelle uuden ison sängyn, vaatteet on esillä hienossa valkoisessa rekissä, seinän vierustaa koristaa iso tv, sekä työpöytä.

Mulla oli ajatus tauluista, mutta täydellinen visio tuli kun eksyin Desenion sivuille. Valitsin seinälle kauniin tanssivan "tytön" joka viestittää hyvin viattomasti ja kauniisti naiseudesta sekä Buddhan viisauden "True love is born from understanding".

Walk in closetin juttu on tietysti upeat kengät ja laukut  esillä, sekä sisustustaulut mitkä samalla löysin huonetta täydentämään.

Koti on tärkeää olla oman näköinen ja sellainen paikka missä todella viihtyy. Ainakin minulle koti on pyhä paikka.

Haluan tarjota lukijoilleni alekoodin desenio sivuille, mistä saatte 25 % alennuksen kaikista julisteista (lukuun ottamatta handpicked-merkittyjä julisteita kuten Kate Moss, Tove Frank, Foto Factory) KOODILLA martina25. Alekoodi voimassa 23.-25.5.2017

XOXO