MAASTOPYÖRÄT ON PAKATTU

Tässä mä istun lentokoneessa tietokone sylissä. Vielä on muutama isompi työjuttu tehtävänä, ennen parin päivän totaallista irtiottoa. Me ollaan matkalla  Levin mökille, matkaan pakattuna maastopyörät ja tarvittavat urheiluvarusteet.

Olemme Stefanin kanssa matkassa kaksin ja tarkoituksena on mennä tutkimaan kaunista Lapin luontoa pyörän selässä.  Isabella lähti Hankoon sukulaisten kanssa ja Victoria on isänsä kanssa.

Stefan hankki pyörän jonkun aikaa sitten, ajatellen että  saadaan yhteinen kiva harrastus.   Hänellä  on myös ajotaustaa nuoruudesta,  eli nyt se nähdään saadaanko?   Minä olen intohimoinen pyöräilijä ja luonto on mun elämässä isossa rolissa. Odotan tulevaa tosi paljon ja ihanaa että tehdään asioita kaksin. Oikeesti tosi mageeta <3

Suunnitelmissa on ajaa noin 50-100 km päivässä, illat saunotaan, huolletaan kehoa ja mieltä sekä nautitaan yhdessä olosta, kaksin. Syödään terveellisesti, nukutaan hyvin ja unohdetaan kaikki muu.

Tämä on se mistä minä nautin 100%. Luonto, hiljaisuus, urheilu ja kaikki turha hömpötys jää pois.  Terapiaa parhaimmillaan ja tämmöisen jälkeen mm. luovuus kukoistaa ja ajatukset pursuaa ideoita. Syksyllä alan työstämään uutta bisnestä, mihin mulla on ollut pitkään ajatus. Nyt aion sen toteuttaa.

 

Matkassa urheiluvarusteiden lisäksi peseytymistarpeet, shortsit, toppi, villapaita, ripsiväri ja pinsetit :)

Tällä reissulla hengataan verkkareissa ja treenikamoissa, dinnerille saan kelvata trikoissa ja tukka ponnarilla. Ihanaa!

Sattumalta Levillä käydään huomenna myös Finntriathlon  extreme- triathlon. Tänne olisin kovasti halunnut osallistua, mutta en vielä saanut  lupaa Harrilta. Juoksu on ehdottomasti kielletty ja ei ole järkeä ottaa riskiä. Kisa on aina kisa, varsinkin  mun luonteella :D

Haluan kuitenkin  huomenna olla kannustamassa kaikkia kilpasiskoja ja -veljiä, myös kiva vaihtaa kuulumiset valmentajani  Antti Hagqvist. kanssa.

Luvassa siis viikonlopun ajan huikeita maisemia, hikeä, naurua ja toivottavasti jotain huikeita oivalluksia elämästä .

Minä jatkan nyt Miss Helsinki 2018 pressikutsun tekemistä. Seikkailua voit seurata mun snäpissä ja IG:ssä.

Ihanaa ja rentouttavaa viikonloppua kaikille!

.p.s. muistakaa lunastaa edullinen Bodyweight Trainin valmennus viikonlopun aikana.

 

XOXO