Raha vs Rakkaus

kuva: Juuli Rönkä

Kaunista huomenta! Takana erittäin hyvin nukuttu yö ja tässä kahvikuppi kourassa fiilistelen oloani ja elämää.

Olen pitkään halunnut avata blogiin mun ajatuksia kaikesta meneillään olevesta / menneestä. En ole sitä kuitenkaan tehnyt , koska prosessi omissa ajatuksissa ei ole ollut valmis. Ei prosessi vieläkään ole täysin valmis , mutta paljon parempaan päin.

Keneltäkään ei varmaan ole jäänyt huomaamatta viime aikaiset lööpit joko mun erosta, selkälaikkausesta, suhteesta Hannekseen  tai yhteenotosta entisen ystäväni kanssa.  Suorastaan hienoa luettavaa ja varsinkin kun lehdessä on vain puolet totuudesta.

Elämä on ollut aika ns. pyörremyrskyä muutaman kuukauden ajan ja aikalailla itse aiheutetusti.  Monesti olen miettinyt että olisko tämän asian voinut hoitaa toisella tapaa, mutta nyt kun taaksepäin mietin, niin ei.

Okei. Mun perheasiat ei edelleenkään ole julkisia asioita, ja ne ei kuulu kun meidän seinien sisälle. Parisuhde on varmasti yksi vaikeimmista asioita maailmassa pitää hyvänä. Lapset ja vaativa työ tekee pitkässä juoksussa paljon kuoppia suhteeseen, se on selvä. Jossain kohtaa tilanne räjähtää käsistä ja ollaan keskellä kaaosta. Kaaoksen keskellä asioista on vaikea nähdä mitään hyvää , saatika mitään uutta.

Mä olin menettänyt täysin uskon aitoon rakkauteen, intohimoon ja hyvään parisuhteeseen. Olen elänyt vuosia kauhea meno ja suorittaminen päällä. Jossain vaiheessa se mopo hyytyy, vai?

Olin tilanteessa että joko mun suhde tekee täyden u- käännöksen tai minä lähden. Lähdin "tavallaan" .

Tämän koko kaaoksen aikana olen yrittänyt nähdä ympärilläni olevan elämän selkeämmin kuin ikinä. Valitsenko rahan vai rakkauden, vai voinko "taistella" molemmat samaan pakettiin? Ystäväpiiri on putsattu ISOLLA kädellä, omat arvot on todella mietitty ja perusteltu. Matto on vedetty jalkojen alta nyt niin monessa elämän tilanteessa, että tästä on ainut tie vain eteenpäin ja määrätietoisempana kuin ikinä.

Ketkä minut hyvin tuntee, tietää että olen periaatteen ihminen. Lojaalisuus ja kunnioitus on asioita mitä ihmiseltä TÄYTYY löytyä. Jos ei löydy, ei mun kanssa tehdä kauppaa.

Tiedän viimeaikaisista tapahtumista KAIKEN ( jopa kaikki likaiset ykstyiskohdat ) . Tähtitorninmäellä on kirjaimelleisesti nostettu kissa pöydälle ja hyvä niin.

Valitettavasti tämä kaikki on johtanut niihin asioihin, mitä on tapahtunut. Mitään en tekisi toisin ja olenkin äärimmäisen pahoillani siitä, että minua seuraavat nuorukaiset  on saanut lukenut inhottavia lööppejä.

Edelleen olen niin kiitollinen niistä mulle opetetuista kirjoittamattomista lojaalisuuden säännöistä josta yksi menee niin, että KAVERIN MIEHEEN EI KOSKETA. Kiitollinen  olen periksiantamattomasta luonteestani, mitä olen jalostanut vuosien varrella. Päätin että huonoon suhteeseen en enää palaa ja tämä on pitänyt.

Ylpeä olen matkasta omaan kehoon ja niistä ajatuksista, kun joudut aloittamaan kaiken alusta. Matka on ollut erittäin kasvattava ja opettaivainen.

Ylpeä  ja kiitollinen olen myös siitä että kaiken tämän jälkeen voin seistä selkä suorassa ja sanoa olevani lojaali ystävä, kumppani ja hyvin perhekeskeinen ja kovanahkainen nainen.

Kiitollinen olen niistä hienosta ihmisistä, jotka mun silmät on avannut tälle kaikelle.

Elämä on yksi hitommoinen peli ja sitä kannattaa pelata oikein.

Ja siis tuo otsikko raha vs rakkaus?! 

Raha ei tuo onnea, mutta  rakkaus saattaa tuoda rahaa. Eläkää elämäänne, kuten se on teille suotu. Olkaa hyviä toisillenne, kunnioittakaa ja olkaa lojaaleja. Opetelkaa antamaan anteeksi ja opetelkaa ottamaan vastuu asioista. Taistelkaa niiden asioiden eteen, mitä koette tärkeäksi ja ottakaa vastoinkäymiset oppeina paremmasta elämästä.

Jokainen meistä on vastuussa omasta onnellisuudesta.

Tämän show'n  valot himmenee nyt ja lähdemme kohti uusia haasteita.

XOXO