SUPER VIIKONLOPPU JA PALUU ARKEEN!

Kaupallisessa yhteistyössä: Fitclub Finland

 

Kesälomat on suurimmalla osalla pidetty ja on aika palata arjen rutiineihin ja treenin pariin. Tämän kunniaksi laitan viikonlopuksi mun valmennukset super edulliseen hintaan myyntiin. Lähde mun mukaan voimaan hyvin, tavoittelemaan parempaa kuntoa ja sitä kautta parempaa elämänlaatua.

Viikonlopun edullisen hinnan 24,90 € ( nor. 59 ) , lisäksi saat kaupan päälle mun suunnitteleman rappustreenin.

Omasta kokemuksesta tiedän että treenaaminen on niin paljon motivoivempaa, kun on valmiiksi tehty ohjelmat ja joku tavoite mitä kohti mennä. 

Tän valmennuksen avulla ollaan saatu ihan uskomattomia tuloksia ja mukana tuhansia tyytyväisiä treenaajia.

Mä olen valmennuksessa sun mukana koko sydämmellä <3

BODYWEIGHT TRAINING WITH MARTINA on omankehonpainolla tehtävään treeniin pohjautuva tehokas ja monipuolinen 8 viikon mittainen valmennusjakso, jonka avulla monet ovat jo päässeet huippukuntoon puhtaan ruokavalion ja monipuolisen treeniohjelman avulla. Mikä parasta, tämän treenin voit suorittaa missä ja milloin vain etkä tarvitse kuntosalijäsenyyttä voidaksesi tehdä sen!

"Enpä ois uskonut että tämä valmennus antaa tälläsen potkun..ihan jäätävän siisti fiilis.kauppareissulla koin ylpeyttä itsestäni katsoessa taas ostoksia, kärry täynnä terveellistä ruokaa itselleni ja muulle perheelle. On niin energinen olo. Treeni vedetty kesäkukkasten seassa omassa kotipihassa, parhautta!! Ihan huippua treeniviikkoa kaikille. NAUTTIKAA tästä!!" -Anni

Valmennusket löydät täältä. Viikonloppuna mennään ja kovaa!

XOXO