Toipuminen täydessä vauhdissa

Terveiset aurinkoisesta Hangosta. Pääsin tiistai aamuna sairaalasta ja lähdin samantien tänne Mersun takapenkillä  toipumaan ja seuraamaan tyttöjen ratsastusleiriä.

Leikkaus oli aika vaativa ja pitkä, mutta meni hyvin. Minut leikkattiin Helsinki Hospitalissa ja neurokirurgina toimi Juha Pohjola.

Tosiaan diagnoosi vaivasta vaihtui moneen kertaan ja loppujen lopuksi mulla todettiin  revennyt velilevy ja sitä kautta tullut ns. draumaattinen välilevynpullistuma. Hermoa paino isosti arpikudos ja selkärangasta karannut massa. Nyt hermo on vapautettu ja damage korjattu.

Kivut on ollu aika kovat ja liikkuminen vaikeaa.  Olo on kuitenkin todella helpottunut ja innolla odotan tulevaa kuntoutusta.

Ens viikolla poistetaan tikit ja samantien pääsen vesijuoksemaan.  Kuun lopussa alkaa kuntoutus ja treeni.

Tämä viikko menee tosiaan Hangossa ihan rauhassa lepäillen ja mietiskellen. Leikkauksen lisäksi tässä on ollu paljon tapahtumaa elämässä ja hiljentyminen on aika paikallaan.

Lehdet on osannut vääntää mun sanomiset moneen muottiin, mutta sanotaanko näin että kyllä tässä on taas oppinut ihmisten moraalista aika paljon. Mun tuskin tarvitsee edes ääneen mitään sanoa... En arvosta!

Hyvällä energialla kohti uusia seikkailuja. Mulla on kaikki hyvin ja otan kaikki nämä vastoinkäymiset vain oppina elämälle. Nää tekee musta vieläkin vahvemman ja viisaamman.

Iso kiitos vielä sairaalan ihanalle henkilökunnalle, en olisi paremmissa käsissä voinut olla. Kiitos <3

Ihanaa loppuviikkoa !

XOXO