BATTERY energiavesi

Kaupallisessa yhteistyössä: Battery

Minä kuulun siihen sarjaan,  joka ei ole koskaan oikein juonut energiajuomia.  Vesi ja kahvi on puolestaan  mulle joka päiväinen "must have" , ja esim. aamusta ei tule mitään ilman kahvia. Vettä juon runsaasti pitkin päivää.

Työ ja treenit vaatii energiaa ja läsnäoloa. Yleisesti energia saadaan  ravinnosta ja levosta mutta tiedätte että, se ei aina mene  kuten on suunniteltu.

Pääsin pari viikkoa sitten testaamaan  Batteryn - uutta energiavettä. Energiavesi on kulkenut mun mukana niin autossa kuin treenikassissakin ja täytyy sanoa että toimii. Aamulla mulle kahvi on edelleen  se "juttu" mutta esim. kovaa treeniä ennen olen muutaman kerran tuotetta juonut. Tuloksena hyvä treeni, josta on saanut kaikki tehot irti ja vähän päälle. Iso plussa juomaan lisätylle magnesiumille.

Energiavedestä maistaa että kyseessä on  energiaa antava tuote,  mutta mm. lime peittää maun aika kivasti ja tuo kivasti raikkautta juomaan.

Kaksi energiavettä tulevat sitruunan ja lime-appelsiini-ananaksen makuisina. Kyseessä on Suomen markkinoilla ensimmäinen isotoninen energiavesi. Battery Energy Watereissa on B- ja C-vitamiineja, magnesiumia ja kofeiinia.  Vitamiinit piristävät ja magnesium edistää lihasten toimintaa.

Tämän päivän kuluttajat ja kuntoilijat toivovat piristäviä ja vähäkalorisia juomia, joita nauttia urheilusuorituksen aikana tai jälkeen. Batteryn isotonisissa energiavesissä on aktiiviselle liikkujalle soveltuva koostumus sokeria ja kivennäisaineita imeytymisen kannalta, samassa suhteessa kuin ihmiskehossa.

Musta olis kiva kuulla myös teistä lukijoista tarinoita ja siksi haluan arpoa teidän kesken BATTERY - tuotepaketin. Kerro mulle paras / mieleenpainuvin treenimuistosi ja inspiroi meitä muita. Arvon energisimmän muiston kirjoittajalle kaksi lavaa uutuus makuja Battery energiavettä.

 

 

Kuvat: Juho Tirkkonen

XOXO