Ibiza ja 5 suosikkia

        

LUONTO:

Ibizan saari on ihan  uskomattoman kaunis. Merellä veneet koristaa rantaviivaa ja toinen toistaan isompia luotoja tekee maisemista lähes täydelliset. Osa paikoista muistutti suorastaan paratiisia.  Merellinen ja raikas sisustus on selkeästi saaren tavaramerkki.

Minun ehdoton suosikki paikkani oli tällä kertaa Amante Ibiza  sekä Formentera, minne ajettiin veneellä.

 

ORGAANINEN JA RAIKAS RUOKA: 

Lähes joka puolella oli tarjolla terveellisempiä vaihtoehtoja. Mehubaarin pystyi bongata lähes joka nurkasta ja jopa hienoimpien ravintoloiden myyntipuheet oli puhtaamman ravinnon puolesta.

Me syötiinkin ihan mielettömän hyvin ja puhtaasti koko reissu.

 

POSITIIVINEN JA ILOINEN ENERGIA:

Ihmisten iloisuus ja ystävällisyys tarttuu. Saaren väki, turistit ei turhista stressaa ja jotenkin tämä ihana ilmapiiri tekee tehtävänsä.

Tervehdys kera kauniin hymyn ei maksa mitään.

 

UNOHTUMATTOMIA BILEITÄ:

Olen kotona hyvinkin tylsä ja rutiineihin kangistuva. Harvoin tekee mieli juhlia, monestakin eri syystä. Lapset, työ ja yksinkertaisesti ei vaan kiinnosta.

Ulkomailla on suorastaan ihanaa tvälillä tehdä totaali nollaus, ilman stressiä tai muita murheita. Mennä täysin fiiliksen mukaan. Seikkailla ja hankkia yhteisiä unohtumattomia kokemuksia. Mä sanon että parisuhdeterapiaa parhaimmillaan. Oman miehen kanssa voi olla ihan sairaan hauskaa.

Muistutan vielä että Ibiza on myös paljon muutakin, kuin vain armottomia juhlia.

 

TREENI:

Herättiin lähes joka aamu treenaamaan rannalle.  Käveltiin pitkin Ibizan katuja ja tehtiin treenit omankehonpainolla rannalla. Viilentävä tuuli teki treenistä miellyttävän ja olo treenin jälkeen  oli herännyt ja energinen.

 

XOXO