Miss Helsinki 2018 - finalistit mun rääkissä

  Viikonloppuna lanseerattiin mun BODYWEIGHT TRAINING WITH MARTINA -valmennuksen kakkososa. Mun valmennettavana on jo tuhansia suomalaisia kohti hyvinvoivaa, kevyttä arkea.  Valmennusten toteutus (ruokavalio tai treeniohjelma) on normaalissa arjessa helppoa suorittaa eli et tarvitse erikoisia ruoka-aineita tai useita tunteja treeneihin. Bodyweight Training - valmennuksesta on tullut jo selkeä hitti ja valmennuksesta saadut tulokset puhuu puolestaan.

Mulle henkilökohtaisesti on isojuttu  nähdä ihmisten energisyys ja hyvinvointi tän valmennuksen kautta.

Kiinteytynyt kroppa, parempi kehon- ja mielenhallinta -  mun opissa onnistut varmasti!

Bodyweight Training with Martina 2.0:ssa noudatetaan Martinan valmennuksille ominaisia peruspiirteitä: Syödään säännöllisesti terveellistä kotiruokaa ja treenataan missä ja milloin vain, paikasta ja ajasta riippumatta. Omakehon painolla tehtävät, nopeat 20-45 minuutin treenit sopivat niin kiireisen bisnesnaisen kuin kotiäidin arjen askareiden keskelle. Valmennus kestää 8 viikkoa.

Bodyweight Training with Martina 2.0 -valmennus sisältää:

  • Monipuolisen, vaihtuvan treeniohjelman
  • Martinan omat liike -ja tekniikkavideot
  • Laadukkaan ruokavalion sekä Martinan reseptit
  • Martinan motivoivat viikkovideot jokaiselle valmennusviikolle
  • Keskustelupalstan, jossa pääset kysymään Martinalta valmennukseen liittyvistä asioista
  • Mobiilisovelluksen, jossa treenit kulkevat mukanasi, missä ja milloin vain!

Tänään vedin valmennuksen koko kehon HIIT - treenin Miss Helsinki 2018 - finalisteille. Selkeästi näki että treeni on rankka, mutta niin kuuluukin olla.

Hiki virtasi ja kaikki treenasi täysillä loppuun saakka.

Miss Helsinki finalistit treenaa kovaa joka vuosi, niin myös tänä vuonna. Tavoitteena on saavuttaa pysyvän elämäntapa muutoksen  lisäksi jokaiselle täydellinen kunto finaaliin.  Finalisteja on vuosia valmentanut Jari & Heidi Sorsa, niin myös tänä vuonna. Finaali käydään tänä vuonna 18.11 Kaivohuoneella.

Tässä finalistien  ajatuksia treenistä.

 

Jasmin Voutilainen #7 

Treeni olisi helppo toteuttaa missä vaan, koska kaikki tehtiin oman kehon painolla. Monipuoliset liikkeet ja tehokkaat liikkeet. Itse junnaa aina samoissa eikä riitä kekseliäisyys keikkeen mikä aktivoisi koko kehoa. Super tehokas treeni  ja sai oikeasti haastaa itseään!

 

#3  Janna- Juulia Vuorela

Todella tehokas treeni! Tykkään treenata omankehon painolla, koska nämä treenit on helppo toteuttaa missä vain ja sopii kiireisiin päiviin. Bodyweight training with Martina 2.0 treenillä sai todella hyvän poltteen lihaksiin ja myös sykkeet nousi nopeasti korkealle! Tällä treenillä lihaskunto kasvaa, liikkuvuus ja kestävyys paranee ja myös pääsee haastamaan omaa henkistä kanttia kun kroppa väsyy niin viimeiset toistot tehdään tahdonvoimalla! Todella hyvä fiilis treenin jälkeen!

 

#1 Tia Rothsten

Ihan uutta inspistä treeniin tarpeeksi yksinkertaisilla, mutta SUPER tehokkailla liikkeillä! Jokainen pystyy suorittamaan treenin omaa kuntotasoaan vastaavaksi vaihtoehtoliikkeitä hyödyntämällä. Treeni muokkaa kokonaisvaltaisesti koko kroppaa ja rasittaa hengitys-ja verenkiertoelimistöä tehokkaasti, jolloin myös kunto nousee kohisten ja jaksat paremmin! Jos ei tällä treenillä hiki irtoa niin ei sitten millään! Lisäks se fiilis treenin jälkeen on kaiken sen työn arvosta kun oot antanut kaikkes! Näissä fiiliksissä on hyvä polkasta uus viikko käyntiin! 

 

Mun valmennuksiin pääset tutustumaan tästä <3

XOXO