Mitä ajatuksia syksy tuo mukanaan

Kuva: Juho Tirkkonen

 

Aikainen aamu taas ja  istun koneen äärellä, kahvikuppini kanssa tuttuun tyyliin. Tiedossa pitkä päivä Sanomatalolla Miss Helsinki 2018 finalistien ja Gladiaattorit -promojen parissa. Illalla juhlitaan nuorimman tyttäreni syntymäpäiviä. Hänkin täyttää jo viisi vuotta.

Tiedossa taas työntäyteinen viikko ja paljon tapahtuu.

Se hetki, kun tajuat että syksy on täällä ja kohti joulua mennään on jotenkin ihanaa aikaa. Mä en tiedä miksi mä jotenkin aina ajattelen syksyllä ja keväällä, on aika avata uusi luku elämässä?

Johtuuko se siitä että elän suhteellisen hektistä arkea ja pienessä ajassa tapahtuu koko ajan tosi paljon, vai mistä?  En osaa sanoa.

Nyt on kuitenkin todettava että syksy on täällä ja iltaisin voi jo sytyttää kynttilät tuomaan tunnelmaa. Villasukat ja neuleet on kaivettu esiin talvi varastoista, ja uusi luku on selkeästi avattu.

Syksyn tuoksut tuo erityisen  paljon muistoja mieleen ja mieli on tosi tyyni. Mä tykkään syksystä vaikka keski kesän lapsi olenkin.

Syksy on aina työn puolesta erityisen kiireistä aikaa. Kampanjointia tehdään moneen suuntaan, ihmiset palaa jälleen treenin pariin ja Miss Helsinki -kiertue on täydessä vauhdissa. Tänä syksynä olen myös  lupautunut rakentamaan isoa muotinäytöstä  NFE- messuille. Työtä riittää.

Tänä syksynä kaiken tämän lisäksi olen perustamassa uutta yritystä ( mistä kerron teille pian lisää ) joka vie mut osittain täysin uuden äärelle jälleen. Molemmat tytöt harrastaa kaksi kertaa viikossa ja omia treenejä on 5-7 viikossa.

En valita. Minä olen luonteeltani yrittäjä ja saan päivässä paljon aikaan. Olen selkeästi parhaimmillani kiireen keskellä, vaikka rakastan rauhaa ja hiljaisuutta.

Mun focus on 100% perheessä, työssä ja treenissä.

Parasta syksyssä on just nämä aikaiset aamut, treenit hämärtyneessä päivässä, kynttilä illalliset ja televisiosta tulevat syksyn helmet.

Syksyllä on hyvä keskittää ajatukset yhteen selkeään päämäärään ja mennä sitä kohti tavoitteellisesti. Keskittyä niihin sinulle rakkaisiin ihmisiin perheeseen ja ystäviin. Keskittyä omaan hyvinvointiin ja rauhoittaa elämä sen railakkaan kesän jäljiltä, jos sellainen on ollut.

Pysähtyä hetkeksi ja miettiä ne omat tavoitteet ja halut.

Ihanaa ja energistä päivää kaikille! Mä rupeen kans herättämään tyttöjä ja laittamaan itseäni lähtö valmiiksi.

XOXO