Syksyn positiivisuus haaste

Kuvat: Juuli Rönkä

Jodelit, keskustelupalstat, kommentoinnit jne .... lista on loputon. Yleisesti ihmiset avaa suunsa kun on jotain negatiivista sanottavaa ja "heräävät" koloistaan, kun on tilaisuus päästä soimaamaan muita. Positiivisia tai kannustavia asioita harvoin sanotaan ääneen.

Ennakko ajatukset on tietysti negatiivisia. Uusi ohjelma alkaa televisiosta, niin sehän on sanomattakin  selvää että se on  P..ska!

Vilpittömästi toisen puolesta iloitseminen on kaukaista haave ajattelua. Vai onko?

Nuorilla naisilla on oma kunnioitus kadonnut täysin. Peilikuva ja IG kuvien seksikkyys määrittää sun statuksen. Tai niin luullaan.

Me huomaamatta lietsotaan ympärillemme negatiivista ilmapiiriä, älyttömiä paineita, ilkeyttä ihmisten välille ja ennen kaikkea omaan päähän.

Mitä ihmettä  on tapahtunut viimeisien vuosien aikana?

Olisi ihana nähdä ja lukea positiivisia asioita. Törmätä useammin  tyyppeihin jotka huokuu positiivista energiaa. Nähdä nuorilta naisilta jotain opettavaisia ja kannustavia päivityksiä.  Ajatuksia elämästä, arkisista asioista, iloista ja suruista, ei pelkästään ulkonäöstä mauttomien kuvien kautta.

Mä haluankin haasta kaikki tän pimeän syksyn aikana ajattelmaan asioita ilon kautta. Yritetään olla positiivisia ja hienotunteisia toisiamme kohtaan. Autetaan toinen toisiamme ja  kaupan kassalla katsotaan silmiin ja hymyillään.

Se ei ole iso juttu ja uskokaa sen vaikutus on valtava.

XOXO