Hyvästi hiusten pidennykset ja tervetuloa NIOXIN

Kaupallisessa yhteistyössä: WELLA / NIOXIN

 

 

  

Kuvat: Juuli Rönkä & Juho Tirkkonen 

 

 

 

Mä olen jo pitkään haaveillut tukasta missä ei olisi pidennyksiä, tukasta mikä liikkuisi luonnollisesti ja kauniisti sekä tuntuisi hyvälle.

Pidän tukkaa paljon ponnarilla  treeneissä ja onhan se aika inhottavan näköistä kun teipit vilkkuu päänahasta, tiukan ponnarin johdosta.

Mulla on omasta takaa upea tukka ( ollut nuorena tyttönä ), ja voin vain haaveilla saavani sen joskus takaisin.   Vaikka Salon Klipsin daamit on hoitanut mun tukkaa ahkerasti, on teipit  valitettavasti tehnyt tuhoa omaan hiukseen.

Pari kuukautta sitten aloitin yhteistyön Wellan kanssa ja sain kunnian toimia Suomessa Nioxin ambassadorina.  Tämä olikin oikea hetki  jättää pidennykset pois.

Nioxin oli mulle jo entuudestaan tuttu tuote, mutta vahva käsitys oli että Nioxin korjaa ja hoitaa  päänahkaa. Joo, tekee se sitäkin mutta lähtökohtaisesti Nioxin - kuureja on jokaiseen eri lähtötilanteeseen.

Wellan studiolla ihana ja aurinkoinen Laura  ottaa  mut vastaan ja ollaan valmiit aloittamaan homma, ensin päänahan analysoinnilla  ja  sitten hoidoilla. Analysoinnissa kamera  suurentaa kuvan päänahasta  jopa 200 kertaiseksi  ja kertoo päänahan todellisen tilan , aika rehellisestikin. Analysoinnin perusteella valitsemme minulle hoidon numeron. Minun tilanteeseen sopii nro. 4. Tukka kuntoon projekti alkakoon!

Neljän viikon Nioxin käytön jälkeen on luvassa toinen käynti Wellalla. Hiukset on selkeästi vahvistuneet ja haave siitä paksusta ja vahvasta tukasta ei ole todellakaan mahdoton.

Tällä kertaa tehdään päänahkaan hedelmähappo kuorinta sekä kosteuttava syvähoito.

Olen ihan mielettömän iloinen ja  tyytyväinen tähän yhteistyöhön ja projektiin. Tämän ikäisenä ei halua mitään koukuttavia juttuja elämäänsä, kuten hiustenpidennykset, vaikka nekin voi olla kauniit, jos on hyvin laitettu.

Lähtökohta kuitenkin täytyy olla se, että oma kalusto on pohjimmiltaan kunnossa. Ei tarvitse hävetä olla ilman meikkiä, ilman hiuksiä tai ripsiä.

Nioxin pesun ja käsittelyn  jälkeen tukka todella tuntuu paksummalta ja super raikaalta. Raikkaan siitä teki

”piparminttuöljyä sisältävät” tuotteet ( shampoo ja hoito ), jonka viilentävän fiiliksen tuntee vielä pitkään pesun jälkeen.

 

 

Mun valitsemat NIOXIN tuotteet:

SYSTEM 4 shampoo

SYSTEM 4 hoitoaine 

Deep Protect Density Mask

SYSTEM 4 scalp & treatment vaahto

NIOXIN diaboost

Thickening spray ( tuuheutava suihke )

Rejuvenating Elixir

#fullerhairfullerlife

XOXO