Mikä saa minut hymyilemään?

 

Hymy on ihmisessä sellainen asia mikä tuottaa valtavasti tunteita. Mun mielestä mikään ei ole kauniimpaa, kun ihminen jonka hymy tulee sydämestä saakka.

Hymy tarttuu. Hymy tuo joka kerta tullessaan positiivisen tuulahduksen.  Hymy kertoo  sielusta enemmän kuin tuhat sanaa.

Ainakin mun elämässä pienet asiat saa mut hymyilemään. Aamukahvi ja hyvä fiilis  herättyäsi saa aikaan sellaisen "salaisen" hymyn.  Hymyileminen  tuntuu tosi  hyvälle.

Lenkillä  vastaan kävelevä koiranpentu, hyvä biisi kuulokkeista tai vaikka syksyn tuomat tuoksut.

Ystävät ja oma perhe saa lähes aina mut hymyilemään. Hymyilen usein autossa kun katselen mun kauniita lapsia ja heidän oivalluksia elämästä. Hymyilen kun hipelöin  komean mieheni niskaa ja katselen hänen sivuprofiilia, mikä  on vaan syötävä.

Eilen mut sai hymyilemään mun" uudet " hampaat , mitkä vihdoin seisoo armeijan suorassa rivissä suussa. Muutaman viikon päästä saan raudat pois ja viimeistely hoidossa  alkakoon.

Hymyilin itselleni että olen jaksanut 1,5 vuotta puristaa kojeet suussa, jotta sain suorat ja terveet hampaat. Iso kiitos vielä Smile Design ja Kaj Karlsson tästä projektista.

Hymy ja positiivinen fiilis tekee sulle niin hyvää. Negatiivisuus on myrkkyä meidän sielulle ja mielelle, uskokaa!

Hymyillään vielä lisää ja enemmän <3

XOXO