Mun huikeat onnistujat!

Kaupallinen yhteistyö: Bodyweight with Martina

Tässä pieni motivaatio pläjäys meille kaikille.

Olen niin iloinen kaikkien näiden alla olevien  ja monen muun onnistujan puolesta. Mikä tärkeintä, me tehdään tämä ilon kautta, ilman dieettiä, turvallisesti.

Treeneissä vastuksena toimii  oma keho.  Hyvää oloa ja liikunnan iloa meille kaikille  <3

"Kiitos Martina Marie-Anne Aitolehti valmennuksesta! 8 viikkoa tuli eilen täyteen! Tästä eväät jatkoon :) Oon aina ollut liikunnallinen ja pelaan jääkiekkoa, mutta alkuvuodesta tuli paljon vastoinkäymisiä henk koht elämässä (mm ero) ja liikunnan ilo hävisi ja liikunta loppui melkein kokonaan ja söin todella huonosti. Otin sitten tämän valmennuksen "ohjenuoraksi" ja löysin ilon liikkumiseen ja tärkeintä et balanssi löytyi. Liikkuminen on nykyään helpompaa myös rakkaan harrastukseni jääkiekon parissa! Tsemppiä ja liikunnan iloa kaikille! Muistakaa levätä ja nauttia hyvästä ruuasta! Kuvassa mun 8 viikon tulos!"

-Nina, Bodyweight training with Martina-

"Ekoilla viikoilla mennään ja treenit on kyllä huippuja. Pituus sopii mulle, eli tehokas treeni missä tahansa puoleen tuntiin. Huomaa, että rasva lähtee sulamaan, vaikka ensimmäisillä viikoilla ekana lähteekin nesteet.. Tästä on tosi hyvä jatkaa, tsemppiä kaikille!"

-Anna-Leena, Bodyweight Training with Martina-

"Oon vuosia käynnyt välillä hyvinkin säännöllisesti jumpissa ja salilla, välillä epäsäännöllisemmin, mutta täytyy sanoa että tän 4 vkon aikana oon eniten huomannut tulosta syntyneen. Treenit on helppo tehdä kun ei erikseen tarvitse lähteä jonnekin ja ne tulee tehtyä!Minulla on todettu rappeuma alaselässä mutta nyt 3 viikon ajan ei pahemmin oo vaivannut, tukilihakset selvästi vahvistuneet. Mahtava fiilis, tästä on hyvä lähteä eteenpäin, viikolla 3 mennään!"

-Susanna, Bodyweight training with Martina-

"Selkeitä tuloksia KOTONA neljässä viikossa - kiitos äärimmäisen hyvästä valmennuskokonaisuudesta!"

-Kati, Training with Martina CORE kuntoon kuukaudessa-

"Moikka! Ensimmäisissä viikoissa lähti makkarapöhöt pois! Treenit tuntuu kovilta, mut saakin tuntua. Tsemppiä kaikille!"

-Elsi, Bodyweight training with Martina-

"8vko takana ja -6,3kg hoikempana ja oma olo niiin paljon virkeämpänä! Vatsasta,reisistä,hauis,rinnanympärys senttejä lähti -27cm

Huikee muutos omasta mielestä! Viimeiseen 1,5vko en yhtään treeniä pystynyt tekemään

kun olin kipeenä,mutta tästä jatketaan!!!! Tämä viikko iisisti ja ensi viikolla Bodyweight Training with Martina 2.0

Suuri kiitos Martina kun oot tälläisen ohjelman tehnyt, tällä on hyvä jatkaa eteenpäin! "'

XOXO