Speedo Team syyskauden päättäjäiset

Jo reilun vuoden ajan ollaan kokoonnuttu joka tiistai joko Mäkelänrinteen uimahallissa tai Allas Sea Poolissa,  uintitreenien merkeissä. Speedo Team koostuu noin  15 eri tasoisesta uimarista, joiden intohimo on uinti tai ainakin suuri halu oppia.

Porukkaan kuuluu hahmoja Tuija Pehkosesta Klara Kivilahteen ja paljon siltä väliltä. Urheilijoita ja vähän vähemmän urheilijoita. Magee porukka ja ihan super kiva treenata porukassa, lounastaa yhdessä ja motivoida toinen toisiamme.

Treenit on lähtökohtaisesti  aika kovia ja kehittäviä.

Treenit tekee yleensä Anne Hiltunen ( joka minutkin on opettanut ) , mutta myös ulkopuolisia valmentajia on käytetty. Miksi me ollaan Speedo Team , johtuu siitä että ajatus ryhmästä aikanaan lähti minulta. Koska itse toimin Speedon Ambassadorina,  oli se jotenkin tosi luonnollista että  Speedo  lähtee meitä tukemaan. Yhteistyö on tuonut paljon iloa meille kaikille ja ollaan saatu viedä eteenpäin uinnin iloa.

Tiistaina vietettiin meidän syyskauden päättäjäisiä Allas Sea Poolilla. Ohjelmassa oli uintitreeni, saunajoogaa ja rupattelua hyvän ruoan parissa.

Ihana ja rentouttava ilta.

KIITOS KAIKKI IHANAT JA KIITOS ALLAS SEA POOL, ETTÄ PIDÄTTE MEISTÄ NIIN HYVÄÄ HUOLTA  🖤

Tän porukan treenit jatkuu Märskyssä ja ensi kesänä paluu Altaalle.

    

Kuvat: Juuli Rönkä

 

XOXO