VIERUMÄKI LEIRI ja WORKOUT FRIDAY

Huomenna on taas aika pakata kassi täyteen urheiluvarusteita, lisäravinteita sekä tietysti pyörä. Luvassa on viikonloppu Vierumäen syysleirillä.

Tähän asti leirit on ollu mulla sellasta yksin puurtamista ja uusiin treenikavereihin tutustumista,  mutta tämä kerta on selkeästi erillainen. Me pakataan auto yhdessä Stefanin kanssa ja oon  innoissani kun pikkutyttö.  Nää on mulle tosi tärkeitä juttuja kehityksen, motivaation ja itsekurin kannaltaja, nyt saan jakaa ne oman rakkaan kanssa.

Leirillä treenataan monta kertaa päivässä valmentajien johdolla, syödään hyvin, opiskellaan kestävyyttä ja inspiroidutaan Vierumäen urheilijoista.

Olen ihan mielettömän ylpeä Stefusta , miten hän on heittäytynyt triathlon maailmaan . Upeeta katseltavaa!

Vierumäki on täynnä lapsuus/ nuoruus muistoja ja odotan leirejä aina kovasti.

Urheiluhallin tuoksu tarkoittaa mun päässä 20 vuoden aikamatkaa taaksepäin. Parasta!

Ennen  leirille lähtöä on kuitenkin yksi iso juttu hoidettavana. Aamulla vedän BODYWEIGHT TRAINING WITH MARTINA -tunnin ESPORT BRISTOLISSA ja tunti lähetetään livenä FITCLUB FINLAND Facebook sivuilta. Tunnille pääset joko Esportin jäsenyydellä tai kertamaksulla. Tunnille on myös arvottu muutamia paikkoja.

On oikeesti aika siistiä ja samaan aikaan hämmentävää, miten moni haluaa voida hyvin mun matkassa ja miten iso motivaattori heille olen.

Huomenna aamulla siis 08 jumppakamat päälle ja Esportiin tai Fitclub Finland Facebookiin treenailemaan. Annetaan perjantaille kyytiä ja aloitetaan viikonloppu parhaalla mahdollisella tavalla.

XOXO