Äiti, yrittäjä, urheilija. Miten aika riittää kaikkeen?

kuva: Janita Autio

Monesti  kuulee kysymyksen että, miten mulla riittää aika kaikkeen?  No, ei se aina riitäkään mutta hyvällä organisoinnilla ja tietyillä uhrauksilla kaikki on mahdollista.

Haluankin nyt kirjoittaa tästä aiheesta ja avata vähän lisää mun ajatuksia ja suunnitelmia tulevaisuudelle.

Triathlon ei varmasti ole mikään helpoin lajivalinta perheellisenä ja tällä työmäärällä. Mulla kuitenkin on vahva fiilis siitä että mulla on vielä  paljon koettavaa lajin parissa. Haluan sen saavuttaa ja siksi harjoittelen ahkerasti. Tämän lisäksi haluan että mun keho on vahva, kestävä, räjähtävä ja elastinen. Se vaatii paljon työtä, todella säännöllisen rytmin, valtavasti tahtoa sekä kunnianhimoa.

 

Yrittäjänä olen myös todella päättäväinen ja  kunnianhimoinen. Se että nämä kaksi ominaisuutta löytyy, ei tarkoita että asiat tulisi ilman kovaa työtä.

Mut on pienestä asti opetettu tekemään työtä ja olen valmis  ahkeroimaan pitkää päivää. Tiedän ettei mikään  tule ilmaiseksi ja menestystä täytyy ylläpitää kovalla työllä.

Miss Helsinki on viime vuonna muutettu osakeyhtiöksi ja kymmenen vuoden kova työ  alkaa pikkuhiljaa tuottamaan tulosta. Yrityksestä en missään nimessä aio luopua, olen sen eteen niin hemmetisti tehnyt työtä, mutta on aika jakaa vastuuta ja nyt saan keskittyä mm. myyntiin enemmän.

Viikon päästä ( 18.11 ) tosiaan saadaan uusi voittaja ja avataan ns. uusi luku tämän yrityksen parissa.

Mun omat työt hyvinvoinnin, valmennuksien ja mm. tämän blogin parissa saavat myös ihan uudet siivet alleen. Valmennuksiin mulla on valtavasti uusia ideoita, jotka aion toteuttaa. Blogi tukee  kaikkea tätä.  Minusta on mahtavaa  että voin olla esikuva monelle terveellisemmän ja aktiivisemman elämän saavuttamiseksi. Maailma tarvitsee esikuvia, monenlaisia.

Äitiys.  Se että minä olen onnellinen, terve ja menestynyt tekee musta parhaan mahdollisen äidin lapsilleni. Haluan olla heille terve esikuva. Opettaa tekemään työtä asioiden eteen, olemaan kunnianhimoinen ja nöyrä.

Haluan heidän etsivän niitä omia intohimoja, joka tukee koko elämän kaarta. Haluan kannustaa tekemään asioita missä he tykkää ja ovat hyviä. Tavata ihmisiä ja nähdä maailmaa.

Se, että saan olla äiti näille tytöille , saa mut joka päivä rutistamaan itsestäni ripauksen enemmän. Paketti on kasassa.

Vastaus blogin aiheeseen on  selkeä. Kun teet mitä rakastat täydellä intohimolla, on kaikki mahdollista. Organisointia, aikaisia aamuja, itsestään huolehtimista ja muistaa ne omat päämäärät, joka ikinen päivä. Päämäärät ei kuitenkaan saa uuvuttaa sinua, ne pitää olla sinulle itsellesi realistisia ja mieluisia.

Pitää kuitenkin muistaa yksi todella tarkeä asia, helpolla ei saavuta mitään. Nöyränä ja kiitollisena olen herännyt jokaiseen päivään ja tulen myös jatkossa heräämään.

Tämmöisä ajatuksia pyörittelen juuri ennen kotiin lähtöä.   Aamulla koittaa arki ja tiukka valmistautuminen lauantain Miss Helsinki 2018 finaaliin. 

Niin ja mitä ne uhraukset on?  Olen vaihtanut sosiaalisen elämäni urheiluun ja lapsiin. Haluan pyhittää illat perheelle ja  liikunnalle. Haluan pitää huolen joka päiväisestä rytmistä ja sitä kautta pitää terveyteni kunnossa. Haluan  nukahtaa lasteni tuhinaan ja nauttia niistä aikaisista aamuista kahvikuppini kanssa. Jokainen tekee omat valinnat elämässä, nämä on minun valinnat.

Ihanaa isänpäivää kaikille isille päällä maan <3

 

XOXO