Paluu koulun penkille

 

Kuvat: Juuli Rönkä  

Tein alkuviikosta erittäin hyvän ja virkistävän päätöksen,  että  lähden kouluttautumaan hiukan lisää. Koulutus tapahtuu viikonloppuisin ja vain kerran kuukaudessa, eli ei tule juurikaan kuormittamaan muita töitä ja arkea.

Mun omat työt on 90% hyvinvoinnin ja liikunnan parissa.  Tämä blogi pursuaa vinkkejä, ohjelmia ja ajatuksia kuinka voida paremmin.   Annan kasvoni useille hyvinvointi tuotteille sekä valmennan tuhansia Suomalaisia voimaan paremmin. Kilpailu on kovaa ja ihmiset osaa olla vaativia. Valmentajan täytyy olla kova ammattilainen ja  osaaminen  pitää olla ajantasalla.  On myös tärkeää itse kokeilla aktiivisesti  uusia juttuja.

Koulutukset toimii myös loistavana motivaation ja inspiraation lähteenä omiin treeneihin.

VOIMAVALMENTAJA

Voima on massan ja nopeuden yhteispeliä. Hyvä valmentaja tietää asiasta hieman enemmän. Lähden vahvistamaan  osaamistani  voimaharjoittelusta sekä teoriassa että käytännössä. Kahdeksan päivän voimavalmentajan koulutus kasvattaa teoreettista ymmärrystäsi voiman ja sen ominaisuuksien kehittämisestä. Teoriaa tuetaan väkevällä paketilla käytännön harjoitteita. Spartan speed, power, agility ja 3D – voimaharjoittelun ohjaajakoulutus.

Tämmöistä lähden  tammikuussa opiselemaan :)

Iloa ja  energiaa kaikkien päivään!

XOXO