Talven lempiharrastus on laskettelu

 
      

Kuvat : Marko Vasara

Lumiset terveiset Leviltä!

Ollaan oltu täällä torstaista asti ja tänään illalla takas kotiin.

Täällä on ihan täys talvi ja mökin ikkunasta ja rinteistä maisema on ihan uskomattoman kaunis ja valkoinen. Lapissa on jotain taianomaista ja täällä on jotenkin tosi kotoisa olo.  Ollut ihanan rauhallista ja tää luonto, huh. Koko perhe tykätään olla täällä ja jokaiselle mieluisia aktiviteettejä riittää.

Stefan on nuorena poikana ollut yksi Suomen lupaavimmista  alppihiihtäjistä.  Minä olen viettänyt lapsesta asti  talvet mäessä ja niin myös meidän tytöt opetettu suksille, heti kun on opittu kunnolla kävelemään. On sanomattakin selvää että me ollaan aktiivisia laskijoita ja siitä onkin muodostunut koko perheen yhteinen  harrastus.

Molemmat tytöt laskee jo huipulta asti ja osaa mennä hisseissä, kuin vanhat tekijät.  Paljon on silti  vielä  opittavaa ja oppeja välillä virkistää hiihtokoulun ihanat ja ammattitaitoiset opettajat.

Ja jos et ole koskaan ollut  mäessä  ja halusit oppia, suosittelenkin rohkeasti vaan ottamaan hiihtokouluun yhteyttä, vuokraamaan kamat ja menoksi. Ihan mahtavaa ajanvietettä ystävien ja perheen kanssa. Etelä Suomessa esim. Peuramaalla on loistavat opettajat ja puitteet opetteluun.

Olen kyllä tosi kiitollinen siitä,  että mut on viety rinteeseen pienestä asti ja tää taito seuraa mua koko elämän. Tänään tosiaan illalla kotiin ja juuri tossa varasin meille uudet lennot jouluksi tänne. Lennetään jo joulukuun puolessa välissä takas.   Luvassa valkoinen ja tunnelmallinen joulu. Odotan kovasti <3

Tällä kertaa vuosi vaihdetaan lämmössä. Lennetään joulun jälkeen Dubaihin.

Toivottavasti nämä valkoiset kuvat edes hiukan piristää sateista ja synkkää arkea. Energiaa kaikkien viikkoon!

.p.s. CYBER MONDAY jatkaa viikonlopun valmennus kampanjaa.

Jos et ole vielä mukana, käy nappaamassa itsellesi mun kiitetty ja tulosta tuottava BODYWEIGHT TRAINING WITH MARTINA - valmennus hintaan 29,90€ ( norm. 59 € )

XOXO

Instagram – martinaaitolehtiofficial

Snapchat – martinamarieann

Facebook – Martina Aitolehti Official

Bloglovin – Martina Marie-Anne Aitolehti