Taukojumpalla enegiaa työpäivään

Itsekin istun välillä luvattoman pitkiä päiviä koneen äärellä ja usein pieni taukojumppa tai happi hyppely tekee ihmeitä työpäivään. Suunnittelin  teille tosi yksikertaisen 15 minuutin treenin, minkä voit tehdä  heti aamusta tai  työpäivän tauolla. Jumpan voit  tehdä omalla työpisteellä ja avuksi tarvitset vain tuolin ja ison lasin  raikasta vettä. Tällä jumpalla saat koko kehon aktivoitua ja sitä kautta ajatuskin taas virkistyy.

TEE JOKAISTA LIIKETTÄ 10 TOISTOA JA TEE KAIKKI LIIKKEET PUTKEEN. KIERROKSIA 3-4 

Liike 1 :

Ota tukeva ote tuolista ja lähde nostamaan kantapäätä kohti kattoa. Tee 10 toistoa ,molemmille jaloille.

Liike 2:

Astu tuolin päälle yksi jalka kerrallaan. Keskity liikkeessä että saat hyvän venytyksen lonkkaan. Tee 10 toistoa moilemmille jaloille.

Liike 3:

Punnerra tuolia vasten, kyynäärpäät kiinni kyljissä.  Tällä liikkeellä saat aktivoitua hartiat sekä keskivartalon. Tee liike rauhassa, oman liikeradan mukaan. 

Liike 4:

Ota tukeva noja tulia vasten ja nosta ylempi käsi kohti kattoa. Pidä keskivartalossa hyvä tuki ja lähde piirtämään ympyrää ilmaan. Piirrä 10 ympyrää molemmilla käsillä.

Liike 5:

Aseta paino häntäluun päälle ja lähde ojentamaan jalkoja vuoretellen suoraksi. Muista hengittää ja tehdä liike mahdollisimman rauhallisesti. Tee 10 ojennusta molemmille jaloille.

XOXO

Instagram – martinaaitolehtiofficial

Snapchat – martinamarieann

Facebook – Martina Aitolehti Official

Bloglovin – Martina Marie-Anne Aitolehti