Treeniä vuoristossa ja ajatus työskentelyä

Eilen saavuttiin aikasin aamulla Espanjaan ja täytyy kyllä sanoa, että  auringolla on uskomaton vaikutus.  Silmät aukeaa, aistit herää henkiin ja jopa tuntuu että ajatus kulkee paremmin.

Eilinen meni ihan rauhassa univelkoja ja väsymystä paikaten, viikonlopun missikiertue oli aika raskas.

Täällä tosiaan otetaan kaikki hyöty irti vuoristoista ja  ilmasta , mikä ei ole liian kuuma. Joka päivä on suunnitelmissa mennä vuoristoon juoksemaan tai pyöräilemään. Haetaan voimaa juoksuun ja polkemiseen. Näillä reiteillä myös kisataan huhtikuussa.

On ihana katsoa miten tytöt nauttii rannalla. Leikkii , nauraa ja keksii mitä ihanimpia leikkejä.

Asutaan tällä kertaa hotellissa, koska kaikki asunnot on vuokralla. Virkistävää . Hotelli on meren rannalla ja huoneeseen kuuluu valtava kattoterassi altaineen. Tässä on itseasiassa tosi hyvä tehdä samalla duunia kun lapset puuhaa.

Ensi viikon lauantaina tosiaan valitaan uusi Miss Helsinki vuosimallia 2018.

Finaalia varten on vielä paljon työtä ja nimenomaan sitä kirjoitus ja ajatustyötä.

Tän matkan aikana kirjoitan mm. puhtaaksi käsikirjoituksen, juonnot, aikataulutan illan sekä käyn mielessäni kaikki asiat läpi.

Tänään käytiin juoksemassa vuorilla ja vitsi teki hyvää, tai tuli hyvä fiilis kun kulki niin hyvin. Treeni kulkee jotenkin ihan super hyvin ja ennen kaikkea motivaatio ja halu  on kova.

Nautitaan vielä pari tuntia auringosta kattoterassilla  ja sit illalliselle ja ostamaan meidän synttärisankarille lahja. Rakas esikoiseni täyttää huomenna kahdeksan vuotta ❤️

XOXO