Vastausia teidän kysymyksiin :)

Jos nyt saisit päättää, lähtisitkö mukaan julkisuuteen? Koetko siitä olleen enemmän haittaa vai hyötyä?

Julkisuus on antanut paljon, mutta myös ottanut. Minä olin niin nuori kun julkisuuteen päädyin.  Olen  kasvanut julkisuudessa ja  kokenut kaikki nuoren naisen myllerrykset julkisuuden valokeilassa.

Tänä päivänä näen julkisuuden hyvin eri tavalla kuin 20 vuotta sitten.  En suosittele  ihanoimaan julkista ammattia, se on hyvin raadollista.

 

Mikä on suhtautumisesi eläimiin ja opetatko lapsiasi kunnioittamaan luontoa/eläimiä? Lemmikkejä?

Rakastan eläimiä ja luontoa. Olen pienestä asti ollut hyvin eläinrakas ja olen edelleen. Eläimet on osa meidän perhettä.

 

Mistä Victorian ja Isabellan nimet tulevat? Liittyykö niihin jokin tarina vai annettiinko vain koska ne ovat kauniita nimiä?

Victoria nimi tulee Englannin kielisestä sanasta voitto. Lapsi oli erittäin tervetullut silloiseen elämään ja kun kuulimme lapsen sukupuolen, oli selvää että hänestä tulee Victoria.

Isabella taas oli mulle heti selkeä valinta. Jälkikäteen mietin että Vivian olis myös ollut kaunis nimi. Jos vielä joskus saan tytön tulee hänestä Vivian.

Sun herkkupahe? Mitä syntisen hyvää himoitset eniten? Karkki, korvapuusti, pitsa – You name it! Ja vastaukseksi ei käy nyt vihersmoothie :)

kyllä, mun pahe on pulla. Rakastan berliinimunkkeja, nam   :) 

Voiko sun valmennuksiin osallistua vaikka ei omista älypuhelinta? 

Voi tietysti <3

 

Miten saat ajatukset pois negatiivisista asioista ja esimerkiksi ystävyyssuhteiden loputtua miten pääset yli niistä?

Asiat pitää vain hyväksyä sellaisena kuin ne on. Uskon, että kaikella tapahtuneella on aina tarkoitus. Elämä on välillä raadollista ja se pitää ymmärtää. Kyllä elämä myös antaa, jos on valmis ottamaan vastaan :)

 

Mitkä kolme kehonpainoliikettä valitsisit, jos niillä pitäisi treenata koko loppuelämä. 

Burbee, askelkyykky taakse ja vatsat :)

Onko sulla koskaan ollu ylikuntoa tai onko syöminen menny liian tarkaksi?

Ei ole koskaan ollut ylikuntoa, koen että osaan kuunnella kehoani aika hyvin.

17 vuotiaana  harrastin yleisurheilua aktiivisesti, kirjoitin ruokapäiväkirjaa ja tarkkailin syömistäni. Syöminen meni silloin  hiukan yli. Treenin jälkeen sallin itselleni porkkanan ja kuvittelin että nuori urhelija nuori pärjää sillä. Onneksi äitini puuttui tähän hyvin nopeasti ja homma loppui ennen mitään suurempaa tuhoa.

Mitä asiaa olet katunut eniten elämässäsi?

Ehkä kadun, että olen nuorempana ollut niin sinisilmäinen julkisuuden kanssa. Monta asiaa olis voinut jättää tekemättä ja toivon että voin  olla  hyvä esimerkki nuorille naisille, jotka ihannoivat julkisuutta. Vain harva pärjää siellä ja vain harva tekee siitä itsellensä ammatin.

Kuka on sun paras ystävä? :)

Mun paras ystävä on ollut vuosia Jonna -niminen daami. Jonna on myös mun tyttöjen kummitäti.

Hei, minua kiinnostaisi tietää mitä ajattelet koko ihmiskuntaa uhkaavasta ilmastonmuutoksesta?

Pelottavaa.  Koko yhteiskunta on mielestäni hälyttävässä tilassa ja sitä suuremmalla syyllä haluan elää jokaikisen  päivän niin positiivisella asenteella, kuin vaan ikinä mahdollista.

Treenaat kovaa, joten onko joskus vaikeutta ottaa rauhallisemmin? Koetko esim. ahdistusta jos et pääsekään liikkumaan, kun kn ns. pakko levätä? Lasketko koskaan kaloreita?

En ole ikinä laskenut kaloreita. Mun kulutus on kova eli keskityn siihen että saan tarpeeksi ravintoa,  jaksan, kehityn ja palaudun.

Kyllä joskus jos en kerkeä tekemään ohjelmassa olevia treenejä koen huonoa fiilistä.

Mitkä 5 asiaa ottaisit mukaan autiolle saarelle? 

Aurinkosuoja, tulentekovälineet, kulho ( mistä voi syödä ja juoda ), bikinit, kännykkä.

 

Kuka oli mielestäsi ”kovin” gladiaattori? Miksi lähdit mukaan gladiaattoreihin? Miten suoriuduit mielestäsi gladiaattoreissa?

Kyllä Titaani on kova gladiaattori. Hän on tosi monipuolinen, hänellä on loistava  positiivinen ja päättäväinen asenne, huumorilla höystettynä. Hän  valmistautui ohjelmaan  ehkä parhaiten ( oikealaisella treenillä )  koko porukasta.  Lähdin mukaan, koska koin heti että kyseessä on mun juttu ja olen selkeästi  omalla alueellani. Mielestäni pärjään oikein hyvin ja sovin hyvin Pantterin rooliin :)

 

Pidätkö edelleen sun tatuoinneista?

Mun tatuoinnit on osa mua ja en osaa kuvitella eläväni ilman niitä. Kyllä mä niistä tykkään. Lapsieni en kyllä anna ottaa  tatuointeja :)

Oletko koskaan suunnitellut osallistuvasi fitnesskisoihin?

Minua on yritetty houkutella monta kertaa kisaamaan, mutta se ei ole mun juttu. En halua treenata peilikuvan kautta. Mulle urheilu on ihan jotain muuta ja haluan olla oikeasti vahva, nopea, kestävä, ilman jatkuvaa peiliin tuijottamista.

En tule ikinä kisaamaan, mutta mielelläni seuraan lajia.

Olet aina pitänyt itsesi hyvässä kunnossa ja liikunta on ollut aina osa elämääsi, niin ajatteletko koskaan vastaan tulevasta ihmisestä, että miksi toi ei pidä itsestään huolta?

Ymmärrän ettei kaikki tykkää liikunnasta, mutta kyllä itsestään huolehtiminen tulisi olla jokaiselle itsestään selvä asia.  Arkisista velvotteista ja paineista  on helpompi selviytyä,  jos keho ja mieli on kunnossa.

 

Strategiset mitat? Enpäs ole ihan hetkeen näitä mitannut,  mutta olisko 89 - 84- 91 :)

Mitä toivot että tekisit kolmen vuoden päästä? jos aamukaffella katsot ulos ja mietit tulevaisuutta ” mitä näet” ?

Kyllä näen itseni aikalailla samassa paikassa kun nytkin. Olen vaimo, äiti ja yrittäjä. Toivottavasti onnellinen ja terve.

Paras piirre tai asia puolisossa?

Stefanissa on just sopivasti vastusta mulle. Hän on todella kunnianhiomoinen ja rakastava <3

Mitkä on sun vinkit treenaamiseen kesän LEVI arctic challengea ajatellen? Olen ns. normisti hyväkuntoinen.

Kerran viikkoon pidempi lenkki ( 1h )  joka sisältää viisi 1 min kestävää, kovempi sykkeistä vetoa.

Toiminnallisesta harjoittelusta on hyötyä. Renkaan työntöä ja kelkkaa kehiin :)

 

Oletko helposti lähestyttävä ihminen vapaallasi vai jätätkö mieluummin kuulumisten vaihdot pois outojen kanssa?

Olen maailman kiltein ja ystävällisin ihminen. Jään aina ottaman kuvia ja juttelemaan fanien kanssa. Hihasta vaan vetämään ens kerralla jos muhun törmäät.

Onko elämässäsi ollut jotain minkä suhteen tekisit valinnat nyt toisin?

Montakin asiaa! Olen tehnyt paljon virheitä, mutta kaikista olen jotain oppinut.

 

Haluatko lisää lapsia vielä joskus?

Jos näin on luoja mulle määrännyt niin kyllä. Stefan haluaisi vielä yhden lapsen.

Jos saisit toivoa yhden taidon tai luonteenpiirteen minkä lapsesi oppisivat sinulta ja yhden iseiltään mitkä ne piirteet tai taidot olisivat?

Minun periksiantamaton ja päättäväinen luonne on vienyt paljon elämässä eteenpäin. Tämä on piirre toivoisin myös tytöileni.

Eskolta huumorintaju ja Stefanilta bisnesäly :)

Sinun ja Eskon hyvä suhde avioeron jälkeen on aivan esimerkillisen hieno juttu Victorian kannalta; olette mahtava esimerkki eronneista vanhemmista jotka puhallatte yhteen hiileen ja ajattelette lapsenne parasta <3

Miten ihmeessä olette onnistuneet siinä täydellisesti ?

Victoria on meille molemmille tärkeintä maailmassa ja haluamme hänelle vain parasta. Lapset imee kaikki tunnetilat vanhemmiltaan ja vanhempien väliset riidat voi olla hyvinkin draumaattisia lapselle. Kukaan meistä ei halua sitä.

Sen verran kypsä ja epäitsekäs pitää olla, että tajuaa ajatella lapsen parasta.

Tekemisissä pitää jokataspauksessa olla ja aika raskasta olis olla jatkuasti vihoissa ja velloa katkeruudessa.

 

 

Jos pitäisi valita yksi asia, mikä sinun mielestäsi on sinut tähän päivään merkittävästi auttanut/ tuonut niin mikä/kuka se on? 

Mun rohkea, vähän hullu  luonne ja perhe. Saan perheestä ihan tajuttoman paljon voimaa joka päivä <3

 

Missä urheilulajissa haluaisit olla maailman paras ja miksi? (Puntaroithan myös lajeja joita itse et harrasta, päädyt sitten loppujen lopuksi mihin tahansa.)

Tanssi ja voimistelu on lajeina sellaiset mitä ihailen suuresti.  Mutta maailman paras.... hmmm. Haluaisin olla maailman seitsenottelija. Olisin aika hyvä monessa lajissa  silloin :)

Oletko menossa kihloihin ja naimisiin? Oletko raskaana? Osaako Vici hyvin espanjan kieltä? Entä Isbe ruotsia? Oletko tekemisissä Stefun sukulaisten kanssa? Entä äitisi kanssa? Onkp Isbe läheinen Stefun äidin kanssa? Entä  äitisi kanssa?

Monta kysymystä :)

Mun henkilökohtaiset asiat on mun perheen sisäisiä juttuja, pysykööt myös niin.

Vicke puhuu erinomaista Espanjaa, hän on Espanjan kielisessä koulussa. Isabellan äidinkieli on  Ruotsi.  Kyllä ollaan  mummien  ja suvun kanssa tekemisissä jatkuvasti.

Inhoatko lihavia ihmisiä?

En inhoa ketään  :)

Jos jäisit loppuelämäksesi yksin autiollesaarelle ja saisit ottaa vain yhden biisin mukaan, jota sitten loppuelämäsi kuuntelisit, mikä se olisi? Eli maailman paras biisi ikinä!!! 

Se olis ehdottomasti joku voimabiisi. Esim. Profeettojen -  Jokainen kyynel on kova.

XOXO

Instagram – martinaaitolehtiofficial

Snapchat – martinamarieann

Facebook – Martina Aitolehti Official

Bloglovin – Martina Marie-Anne Aitolehti