Levin kuulumisia ja joululahja toiveet

Täällä ollaan oltu Levillä jo muutama päivä ja kyllä täytyy sanoa että tää paikka on IHANA! Ollaan täällä joulun yli ja lennetään takas kotiin 26.12. Uusi vuosi vietetään Dubain auringon alla.

Täällä tosiaan ulkoillaan paljon ja tehdään paria treeniä päivässä ( hiihtoa ja voimaa  ). Syödään terveellisesti ja nukutaan paljon. Töitä on valitettavasti  jokaiselle päivälle, mutta kyllä yritän pitää ne minimissä. Tytöt viedään  mäkeen  joka päivä ja opetellaan uusia temppuja.

Kohta perhe Karalahti saapuu meille pariksi päiväksi kylään ja Nannan kanssa jatkamme yhteistä projektia.

Jouluaatto mennään perinteiden mukaan, joista vielä aion tehdä  erillisen postauksen teille.

Aihe mistä olen miettinyt paljon on joululahjat. Musta jotenkin hullua että jouluna pitää väkisin ostaa kaikkea turhaa vain, koska on joulu.

Olenkin tänä vuonna päättänyt ostaa vain hyödyllisiä asioita. Itselläni on hyvin vaatimaton lahjatoive. Toivoin paria hieronta kertaa,  palauttamaan tätä kovilla olevaa kehoa.

En tarvitse mitään ja miksi mitään silloin toivoa. Dubaissa iskee kuitenkin hulluus kun kauppakeskuksiin menee, joten...

Mun mielestä lahjaksi tulisi ostaa jotain oikeasti hyödyllistä. Jotain millä on sinuun hyvä vaikutus. Esimerkiksi kuntosali jäsenyys, valmennus, lahjakortti, kurssi tai jotain muuta vastaavaa. Hyvää oloa ja pysyvää iloa.

Mun valmennuksia on mennyt paljon monen joululahjakoriin ja olenkin siitä todella iloinen, koska se juuri on sitä hyödyllistä ostamista.

Mun ja monen muun valmennuksista jää niin paljon käteen, saa valtavasti motivaatiota ja mikä parasta kunto kasvaa ja kilot karisee.

Mun valmennuksiin pääset käsiksi täältä.

Laitoinkin kampanjan päälle missä kaikki valmennuslahjakortin ostajat ( 24.12 mennessä ) ovat mukana M- Nutrition tuotepaketin ja yhteistreenien ( 26.1 ) arvonnassa.

Nyt nopee freesaus, lähden kaupungille hoitamaan pari asiaa ja hakemaan Karalahdet kentältä.

Energiaa kaikkien viikkoon <3

XOXO

Instagram – martinaaitolehtiofficial

Snapchat – martinamarieann

Facebook – Martina Aitolehti Official

Bloglovin – Martina Marie-Anne Aitolehti