Kenelle REAL TRAINING CAMP on tarkoitettu?

KAUPALLISESSA YHTEISTYÖSSÄ: REAL TRAINING CAMP

Kuvat : Pasi Liesimaa / Iltalehti

MUAH: Katja Teinilä

Viikonloppuna tuli Martinaa ja Nannaa tuli joka tuutista, leiriä fiilisteltiin somessa ja viikonlopun lehdessä puhuttiin liikunnasta, tavoitteista sekä äitiydestä ja sen yhdistämisestä aktiiviseen elämään:)

Ansaitusti, koska konsepti on erittäin onnistunut. Leirillä monipuolisten treenien  lisäksi iltaringissä puhutaan tärkeistä asioista, mitkä kulkevat käsikädessä treenin ja hyvinvoinnin kanssa.  Lanseerauksessa mm.  psykoterapeutti Riina Luomaperä kertoi kehon ja mielen balanssista ammattilaisen näkökulmasta.

Leirillä syödään hyvin ja workshopissa opetellaan mm. smoothien tekemisen  "taikatemput".

Käydään läpi eri tunnetiloja ja laitetaan adrenaliini todenteolla liikkeelle mahtavien treenikavereiden kanssa.

Leiri päättyy leikkimieliseen kisaan, missä päästään kokemaan leirillä opittuja asioita ja kotiin lähdetään reppu täynnä uutta ja mielenkiintoista.

 

On mahtavaa huomata kuinka suuren kiinnostuksen leiri on saanut aikaan ja moni on valmiit lähtemään mukaan ja ylittämään itsensä.

 

Paljon on tullut kyselyjä siitä, että pitääkö olla super kunnossa jotta leirillä pärjää?

Vaikka meidän videoissa meininki on aika hurjaa, ei leirillä ihan noin kovaa mennä. Leiri on tarkoitettu KAIKILLE kunnosta ja iästä riippumatta.

Kaikelle on aina vaihtoehto ja jokainen  pääsee taatusti ylittämään itsensä leirillä, upeiden ja kannustavien treeni realkavereiden kanssa.

https://www.youtube.com/watch?v=sK5BI2_sepM&feature=youtu.be

Haluatko sinä uutta motivaatiota treenaamiseen? Oletko kyllästynyt treenaamaan samalla tavalla samassa paikassa? Kaipaatko kovien treenien lisäksi paljon tietoa ruokavaliosta, treenaamisen progressiivisesta kasvusta kuin itsensä voittamisestakin? Oletko koskaan asettanut itsellesi tavoitteita treenaamisen suhteen?  Haluatko viedä treenaamisen seuraavalle tasolle? Haluatko tietää miten saat optimoitua oman hyvän olosi kaikilla osa-alueilla?

Nyt sinulla on mahdollisuus päästä treenaamaan kahden valovoimaisen naisen kanssa! Me ollaan Nannan kanssa kasanneet voimamme ja perustaneet REAL training campin, jossa jokainen pääsee haastamaan itsensä aivan uudella tavalla. Bootcamp on tarkoitettu sekä miehille että naisille. Kuntotasoa vaaditaan sen verran, että jaksaa käydä ostokorin kautta maalissa. Me huolehdimme lopusta. Jokaisen tason treenaajalle löytyy se oma raja ja rajan ylitys, joten toisiimme emme vertaa. Olemme aidosti toistemme tukena ja puolella.

YHDESSÄ SYNTYY PARAS LOPPUTULOS!

Leirin voit tosiaan maksaa osissa ja laskutus on myös mahdollista.

Rohkeasti mukaan, olen varma että tätä reissua et tule katumaan :)

Energiaa kaikkien viikkoon!

XOXO

Instagram – martinaaitolehtiofficial

Snapchat – martinamarieann

Facebook – Martina Aitolehti Official

Bloglovin – Martina Marie-Anne Aitolehti