Parisuhteen pilarit ja yhteistä aikaa

KAUPALLISESSA YHTEISTYÖSSÄ: HOTELLI SVEITSI

  

Tässä arjen suorittamisessa helposti unohtaa sen yhteisen ajan ja yhdessä tekemisen, vaikka mekin perheenä tehdään paljon. Ollaan Hangossa, Levillä ja milloin missäkin, on sinnekin syntynyt ne omat rutiininomaiset puuhat.

Onnellisen perheen ja parisuhteen  eteen on tehtävä töitä, itsestään se suhde ja paketti ei pysy kasassa. Myös yhteisen ajan järjestäminen täytyy olla molemminpuolista.

Kun yhteistä laatuaikaa on, nostaa toisen  arvostus usein päätään.

Matkustettiin eilen työpäivän päätteksi Hyvinkään elämyshotelli  Sveitsiin viettämään yhteistä laatuaikaa ja kyllä meidän laatuaikaan kuuluu usein myös lapset. Tällä kertaa mukaan lähti vain Isabella , koska Victorialla on Eskolla.

Tiedossa oli että saman katon alta löytyy hyvät treenipuitteet, leffateatteri, Super Park, kylpylä ja hoitola sekä upeat ravintolat. Harvinaisen paljon vaihtoehtoja ja  sehän sopii meidän kaltaiselle perheelle.

Ohjelmassa oli hiukan treeniä Fit Parkissa  ja tietysti Super Parkissa riuhumista, rentoutumista kylpylässä ja romanttinen illallinen.

Fit parkin omat ohjaajat veti mulle loistavat kehonhuolto treenit. Avattiin paikkoja hiottiin olkapäiden, selän  ja takareisien liikkuvuutta. Treenejä mihin mulla ei valitettavasti ole tarpeeksi aikaa oikeastaan ikinä.

Super Parkissa pelattiin sählyä, koripalloa ja opeteltiin Isabellan kanssa mm. voltteja :) Ihan super hauskaa!

Super Parkin jälkeen oli virkistävä uinti aika paikallaan.

Ravintola Tilan illallisella tarjoiltiin härkää, salaattia ja lasillinen punaviiniä. Lenkkareiden ja jumppatrikoiden sijaan panostin ja puin farkut ja korkokengät. Pieniä juttuja, mutta sit kuitenkin isoja. Vaikka oma mies on nähnyt sut joka suunnasta ja vaikka minkä näköisenä, on mun mielestä tärkeää panostaa häntä varten  ja tietysti itseäsikin.

Nukuttiin kaikki kolme pienessä kasassa ( kuten joka yö )  hyvät unet, ihanan muhkeissa lakanoissa. Aamulla nautittiin hyvä aamupala ja tehtiin vielä nopea treeni.

Ajomatka Hyvinkäälle oli reilu 30 min ja tollanen pieni irtiotto teki hyvää.

Todella fresh paikka, ihana ja ystävällinen henkilökunta, loistava ruoka sekä iso plussa aktiviteetti mahdollisuuksista. Kesällä varsinkin tarjonta on valtava.

Seuraavaksi vietetään kahden keskistä laatuaikaa Emma-gaalassa.  Lapset menee mummolaan ja me saadaan olla kaksin. Uuuuuu <3

Kiitos Hotel Sveitsi meidän perhe palaa vielä!

.p.s. Meininkiä voit käydä kattomassa lisää mun INSTAGRAM stoorista ”martinaaitolehtiofficial ”

XOXO

Instagram – martinaaitolehtiofficial

Snapchat – martinamarieann

Facebook – Martina Aitolehti Official

Bloglovin – Martina Marie-Anne Aitolehti