SUPER viikonloppu - testit, koulu ja uusi huippu valmennus

Kaunista huomenta kaikille!

Se on taas uusi viikko ja uudet haasteet edessä!

Nää viikot menee kyllä  nopeasti ja tuntuu että hommaa on vaikka muille jakaa. Kaiken kiireen päälle mulla tosiaan alkoi viikonloppuna koulu ja vitsi miten fiiliksissä voikaan ihminen  olla.   Yhden viikonlopun aikana todella paljon uutta ja mielenkiintoista tietoa. Viikonloppuna teema oli lantion ja keskivartalon kontrolli. " stiffness" - harjoittelu. Sekä lajikohtaisesti keskityttiin nopeus ja suunnanmuutos -harjoitteisiin.  Innolla odotan jo tulevia viikonloppuja.

Opiskelu tapahtuu teoriassa sekä käytännössä ja kyllä sitä tuntee kropassa että viikonloppu  on opiskeltu ahkerasti :D

Voi olla tän päivän treeni aika tahmeaa..

Perjantaina kävin tosiaan myös Paavo Nurmi - keskuksessa PRO testeissä ja Influenssasta huolimatta tulokset oli sitä mitä odotinkin. Hyvä harjoittelu on saanut multa sekuntteja pois mm. marathonia ajatellen. Oikeaan suuntaan siis ollaan menossa.

Testeissä olisi tarkoitus vetää juoksumatolla maksimit, eli juostaan niin kauan kunnes jalat lähtee alta. Minä jätin tietoisesti pari astetta väliin, koska influenssasta kuitenkin vasta niin vähän aikaa, eli tulokset ei kertonut ihan täyttä totuutta. Hyvä fiilis kuitenkin  ja ylpeä saan olla tän hetkisestä kunnosta. Kova työ palkitaan aina, se on selvä.

Huhtikuussa uudelleen ennen Espanjan kisaa.

Viikonloppuna lanseerattiin myös mun pitkään odotettu PUHTAAN ARJEN -ruokavalio  ja vaikka tiesin että valmennus on todella hyvä, yllättää suosio aina.

Mahtavaa nähdä miten ihmiset on kuitenkin valmiit panostamaan itseensä, kun pidetään hinnat järkevinä ja tehdään asiat helpoksi. Tämä valmennus perustuu täysin puhtaaseen syömiseen eikä vaadi kaapillista lisäravinteita. Se on monelle merkittävä juttu.

Hienoa! Tulee hyvä fiilis kun ihmiset voi hyvin :)

Mä rupeen herättelemään noita mun pikkuisia ja aloitetaan uusi viikko! Tehdään tästä viikosta hyvä. Positiivisia ajatuksia, paljon naurua ja huolehditaan itsestämme sekä toisistamme.

Energiaa kaikkien puristuksiin <3

 

XOXO

"Voima on massan ja nopeuden yhteispeliä"  Spartan valmentaja Antti Nurmi

Instagram – martinaaitolehtiofficial

Snapchat – martinamarieann

Facebook – Martina Aitolehti Official

Bloglovin – Martina Marie-Anne Aitolehti