Vierumäen leiristä inspiraatiota ja motivaatiota

Viikonlopun jälkeen taas havahduin siihen, miksi pidän  leirejä niin tärkeänä. Takana ihan super motivoiva ja treenin täyteinen viikonloppu.

Vaikka treenit arjessa tehdään valmentajan ohjelmasta ja kaikki on tarkkaan mietitty,  on välillä väkisinkin hiukan motivaatio hukassa. Minulla mm. viime aikoina on tuntunut siltä,  että uinti kaipaa jotain uutta boostia ja motivaatiota.

Vaikka leirit on hyvin intensiivisiä ja treeniä on treenin perään, jää niistä käteen niin valtavasti uutta. Oman kehon käyttäytymisestä, treenikavereista ja tietysti treenaamisesta.

 

”Finntriathlon leirejä pidetään sen takia kun ihmiset treenaavat paljon yksin, niin pääsevät treenaamaan toisten kanssa. Samalla oppivat harjoittelusta ja porukassa tulee tehtyä hyviä treenejä. Monelle leirit on hyviä irtiottoja arjesta kun pääsee valmiille ohjelmille ja kaikki on suunniteltu tekemistä vaille valmiiksi. Treenit on kovia, mutta jokainen pystyt tekemään ne omalla tasolla ja valmentajat valvoo ja usein toppuuttelee ettei homma karkaa käsistä”  näin kuvailee leirejä minuakin valmentava Antti Hagqvist.

Porukassa treenaaminen saa ainakin minut puskemaan aina vähän enemmän.

Huhtikuun Ironman tavoiteaika kuusi tuntia, näyttää tällähetkellä ihan mahdolliselta. Nyt vaan treenit huolellisesti ja pidetään tää kroppa kunnossa.

 

Tämä motivaatio on iso syy miksi Nannan kanssa lähdettiin rakentamaan  REAL TRAINING CAMP -  konseptia. Me halutaan saada ihmisiin uutta motivaatiota, boostia treeneihin ja mennään sinne epämukavuus alueelle missä tapahtuu kehitys. Halutaan opettaa uutta ja samalla oppia myös itse. Urheilussa kun sitä ei ole koskaan valmis tai tarpeeksi hyvä.

XOXO

Instagram – martinaaitolehtiofficial

Snapchat – martinamarieann

Facebook – Martina Aitolehti Official

Bloglovin – Martina Marie-Anne Aitolehti