Mun suhtautuminen alkoholiin

 

kuvat: Juuli Rönkä

 

Viime viikonloppuna oli paljon odotettu Emma-gaala ja siitä tulikin ajatus blogin aiheeseen. Kaikki tietää että en juurikaan käytä alkoholia ja käyn ulkona erittäin harvoin. Paristakin syystä, mulla ei ole aikaa ja alkoholista sekä valvomisesta tulee paha olo.

Olen monta kertaa miettinyt että miksi en olisi täysin absolutisti, mutta ajatus kaikesta totaalisesta kieltäytymisestä ei koskaan kuullosta hyvälle, joten tilanne on oikein hyvä näin.

Emma- gaala on jo perinteeksi muodostunut ilta ja sitä oikeasti odottaa. Asuun panostetaan ja ilta jatkuu pikkutunneille saakka.

Seuraava päivä kärsitään pahasta olosta, väistämättä :)

Mun suhtautuminen alkoholiin on muuttunut viime vuosina aika radikaalisti ja tänä päivänä se yksikin lasi viiniä on mulle paljon. Onko se hyvä vai huono juttu. Olenko ihan pystyyn kuollut tylsimys? 

Mä olen valinnut elämääni lapset, urheilun ja kunnianhimon työn äärellä. Siihen yhtälöön ei vaan alkoholi sovi. Samalla tiedän että, kyllä minä osaan pitää hauskaa jos näin suunnitellaan, kuten Emma- gaala. En siis ihan vielä pystyyn kuollut, ehkä  :D

Vaikka mun oma henkilökohtainen ajatus on tämä, ei se tarkoita että vaadin muilta samaa. Jokaisen oma asia ja jokainen tekee itse omat valinnat elämässä.

En koe että olen ikinä jäänyt mistään paitsi. Kyllä mä olen nähnyt kaikki mahdolliset bileet ja mitään uutta tuskin tuolla on mulle enää tarjota.

 

Olen myös ruvennut miettimään asioita niinkin pitkälle, kuin esimerkki omille lapsille. Lapset  muistaa hyvin tarkkaan mitä vanhemmat puhasi  ja mitkä asiat on heille tärkeitä, niistä  muodostuu  esimerkit.

Esimerkkejä on myös nuoret julkisuuden henkilöt,  jotka videoi viikonloppujansa viinihöyryissä " maailman upeimpina"

NOT.

Nuorten keskuudessä päihteen on yleistynyt ja vastuu on meillä ihmiset. Joten somet kiinni kun lähdetään valloittamaan maailmaa :)

Mutta Emma- gaala oli upea ja seura oli mitä mahtavin :) Kesällä seuraavaksi.

XOXO

 

Instagram – martinaaitolehtiofficial

Snapchat – martinamarieann

Facebook – Martina Aitolehti Official

Bloglovin – Martina Marie-Anne Aitolehti