Intohimona hevoset

Kuten tiedätte, olen ollut ja olen edelleen intohimoinen heppatyttö.  Nuorena elin ja hengitin hevosia, kuten nuorin  tyttäreni Isabella tällä hetkellä.

Samaan aikaan hevosharrastuksen kanssa, mun päivät meni  yleisurheilukentällä treeneissä.  Siitä syystä mulla ei ole koskaan ollut sen suurempia haaveita ratsastajana, isommat haaveet oli yleisurheilun parissa.

Tallilla ( ravi ) kävin säännöllisesti kuitenkin melkein täysi- ikäiseksi asti, kunnes löysin itseni mallimaailman jännittävästä maailmasta. Nimenomaan jännittävästä... kaikki oli uutta, jännittävää ja positiivinen huomio ulkonäon suhteen vei mennesään. Siihen loppui säännöllinen yleisurheilu sekä ratsastus.

Reilu seitsemän vuotta sitten, kun tapasin Stefanin, sain hevoset takas elämääni. Hangon tilasta tuli mulle nopeasti tärkeä ja siihen iso syy oli hevoset. Sain takaisin nuorena kadottamani intohimon.

Isabellan syntymän jälkeen, kun  tyttö ei ollut vielä vuottakaan ja vetovoima hevosiin oli silmin nähtävää.  Tajusin, että hänestä tulee heppatyttö, heppatyttö henkeen ja vereen.

Arkipäivinä  kuskaan tyttöä 2-3 kertaa viikossa Ruskeasuon tallille, oman ponin luo. Katson, opetan, autan ja fiilistelen. Hangossa tyttö viettää päivät tallilla ja mökissä käy vain ruokailemassa, suihkussa ja nukkumassa.

Kutsun tätä intohimoksi. Intohimoksi, mitä hänen onnekseen isot mahdollisuudet ruokkii vielä lisää. Isabella on onnekas, se on selvä.

Hevoset on hieno harrastus ja koen että eläimen kanssa työskentely on erittäin terapeuttista ja opettavaista.  Itse koen saaneeni paljon hyviä luonteenpiirteitä juurikin tallilta.

Tallilta olen oppinut tekemään töitä, loistavat vuorovaikutus tavat, säännöllisyyden sekä osittain rohkeuden.

Ajatus tähän kirjoitukseen  tuli, kun hyppäsin täällä Espanjassa  hevosen selkään, ilman kiirettä ja stressiä. Tajusin ettei se intohimo ole kadonnut minusta mihinkään <3

Lisää heppailua löydät mun Instagram storysta ja lupaan jatkossa kirjoittaa enemmän ajatuksia myös Hangosta.

Rentouttavaa sunnuntaita.

 

XOXO

Instagram – martinaaitolehtiofficial

Snapchat – martinamarieann

Facebook – Martina Aitolehti Official

Bloglovin – Martina Marie-Anne Aitolehti