Kolmen viikon superdieetti!

Kaupallisessa yhteistyössä: Martinan valmennus

Kuvat: Juuli Rönkä

Dieetti  on mulle yleisesti ottaen aika paha sana, tai sana mitä haluan välttää.

Dieetit on helposti  liian pitkiä ja rajuja, jonka takia ne jätetään kesken tai niillä saadaan kroppa sekaisin. Tästä syystä välttelen sanaa ja puhun mielummin  pysyvän elämänmuutoksen puolesta.

Ymmärrän, että ihmiset kuitenkin haluaa pudottaa painoa tärkeitä tilaisuuksia tai muita tavoitteita  varten.

Arkeen olisi tärkeä löytää tasapaino ravinnon, urheilun ja muun kuormituksen kanssa. Etenkin ravinnon kanssa. Täten rajuille,   ikuisille dieeteille ei ole tarvetta.  Tämän jälkeen voidaan tehdä ns. "puhdistuksia" nopealla,  järkevällä ja turvallisella "dieetillä" .

Jos kuitenkin dieetti halutaan pitää, on tärkeää pitää huoli ettei tärkeitä makroja ( ravintoaineita ) jätetä ruokavaliosta pois. Meidän keho tarvitsee hiilihydraattia, rasvoja ja proteiinia toimiakseen.

Lihan, viljan ja maidon  pois jättämisellä saadaan aikaan todellinen puhdistautuminen.  Saadaan puhdistettua suolisto, vatsan toiminta helppottuu ja vähennämme kehon tulehdustiloja. Iho kirkastuu, energiatasot nousee ja unen laatu paranee.

Kevät ja kesä tulee tulee ja tuo tullessaan tärkeitä juhlia tai muita tapahtumia, myös minulle. . Suunnittelin näitä ajatellen kolmen viikon valmennusken , mikä on taatusti toimiva, terveellinen ja ennen kaikkea turvallinen.

Tämän valmennuksen ajatuksena on puhdistaa keho ja mieli suurta päivääsi varten. Tiristellään ylimääräiset nesteet ja turvotukset pois kehosta, sitä kautta suolistokin voi paremmin ja mieli kirkastuu ja kokonaisvaltainen hyvinvointisi paranee.

  • Tämä valmennus on tarkoitettu sinulle, joka haluat hehkua ja nauttia tärkeästä päivästä 100 prosenttisesti.

 

  • Dieetissä on mukana kaksi kovasykkeistä treeniä + aamulenkit  jokaiselle 3 viikolle, mitkä voit tehdä sellaisenaan tai lisätä muiden treenien kylkeen.

 

  • Koko dieetin ajan ollaan täysin ilman alkoholia, leipää ja maitotuotteita. Viimeisellä viikolla jätämme myös lihan pois.

 

Valmennus saadaan myyntiin loppu viikosta ja suosittelenkin tätä sinulle, joka haluat jo  lähteä  kohti kesää ja nauttia siitä kevyellä fiiliksellä, upeasti hekuen.

Mun muut valmennukset läydät täältä.

.p.s. Moni miettii miksi dieetissä jätetään liha pois. Teen tästä ihan erillisen postauksen, koko päiväisenä  lihansyöjänä.

XOXO

Instagram – martinaaitolehtiofficial

Snapchat – martinamarieann

Facebook – Martina Aitolehti Official

Bloglovin – Martina Marie-Anne Aitolehti