Lisäravinteet ja superfoodit

Kaupallisessa yhteistyössä: M- Natural & M- Nutrition

Lisäravinteet ja superfoodit puhuttaa paljon,  niiden vaikutuksista ei olla niin vakuuttuneita. Lisäravinteet taas puolestaan ovat monelle taloudellinen kysymysmerkki. Kannattaako niihin investoida? Minä kerron nyt omat kokemukset ja ajatukset näistä.

Lähtökohtaisesti meidän tulisi saada ravinnosta se kaikki mitä tarvitsemme, valitettavasti maaperä ei enää tuota yhtä ravintorikasta ruokaa.  Ravintopitoisuudet ei enää kaikessa riitä ja siksi minä otan lisäravinteita avuksi. Mulle itselleni on tärkeää,  että lisäravinteet on mahdollisimman puhtaita ja vältän mahdollisimman paljon kaikkea synteettistä. Treeniboostereita / urheilujuomia käytän, vain jos pakko ( niin kova tai pitkä treeni ).

Riisiproteiinia ja aminohappoja käytän säännöllisesti tukemaan kehitystäni ja tietysti kehon palautumista.

Mitä treeniin tulee, niin ei se kehitys kuitenkaan  purkeissa asu, vaan tulee se  ihan rehellisellä treenillä ja määrätietoisella tekemisellä. Lisäravinteet tukee tätä tekemistä.

Superfoodeista adaptogeenit on minun suosikkejani ja uskon nimenomaan niiden voimistavaan ja vahvistavaan vaikutukseen.

Ashwakanda ja Maca on mulla päivittäisessä käytössä. Kurkuma ja co-q10 auttaa aineenvaihdunnassa, energiantuotannossa ja lisää tietysti vastustuskykyä.

Näiden lisäksi vitamiinit on erittäin tärkeät. Me elämme niin stressialttiissa ympäristössä jatkuvasti että vitamiinit on oikeasti tärkeässä roolissa.

Moni puutostila voi aiheuttaa vakaviakin sairauksia ja uskon stressin vielä vaikuttavan voimakkaammin näihin. Siksi pidän huolen että koko perhe saa säännöllisesti annoksen D, C, B ( myös B 12 ) - vitamiinia, magnesiumia, sinkkiä, omega 3 sekä hivenaineet ja mineraalit. 

Lapsille tuota listaa nyt ei tietenkään syötetä, mutta heille erityisesti D ja C on tärkeitä.

Kyllä näihin rahaa menee, mutta mun ajatuksen mukaan omaan terveyteen ei voi koskaan sijoittaa liikaa. Meidän terveys on kaikista tärkein homma ja  jos se pettää, pettää kaikki muukin.

Kysykää ihmeessä aiheeseen liittyviä kysymylsiä ja vastaan kommentti kenttään teille.

KOODILLA MARTINA SAAT 10% ALENNUKSEN WWW.M-WEBSTORE.FI verkkokaupasta.

 

Ihanaa viikonloppua. Pitäkää itsestänne hyvää huolta <3

 

 

 

 

 

XOXO

 

Instagram – martinaaitolehtiofficial

Snapchat – martinamarieann

Facebook – Martina Aitolehti Official

Bloglovin – Martina Marie-Anne Aitolehti