IRONMAN häämöttää

Kuva: Endorfiinikoukussa 

Kisaan on enää 24 päivää ja VITSI miten siistiä!!!

Kisa on ollut mulle vaan kaukainen haave ja kiitos valmentajani , otin haasteen vastaan ja kohta ( toivottavasti ) seison maalissa IRONMAN mitalli kaulassa.

Olen treenannut niin tunnollisesti ja välillä ollut kuoleman väsynyt ja peloissani, että olen TAAS haukannut liian ison palan kakkua. Kaikkeni olen tähän hommaan antanut, perhettä ja töitä unohtamatta. Kunto on hyvä, sen tiedän. Tuhannet treenitunnit   ei ole mennyt hukkaan,  vaikka jossain kohtaa olin todella epävarma uinnista ja koko hommasta,   mutta asenteen muuttamisen kautta sain taas kiinni treeneistä ja nyt kulkee ihan hiton hyvin.

Tällä viikolla ( perjantaina ) luvassa kova 4h yhdistelmä treeni, mikä kertoo paljon kisakunnostani.  Ensi viikolla vielä testit Paavo Nurmi keskuksessa  ja sitten rupeenkin pikkuhiljaa hiljentämään tahtia ja keräämään voimia itse starttiin.

Pyörä on viritetty kisakuntoon, 2 XU kisa-asu on postissa matkalla ja tää muidu on enemmän kun valmis!

Mulla on vielä töitä 21.4 eli vasta kisaviikolla  pääsen lentämään Espanjaan. Espanjassa tutun LOISTAVAN  fyssarin vastaanotolle tsekkaamaan kroppa  ja myös tarkoitus olisi tutustua pyöräreittiin hiukan.

NIIN JÄNNÄÄ!!!

Haluisitteko nähdä mun kisamatkaa videoina?

 

Instagram – martinaaitolehtiofficial

Snapchat – martinamarieann

Facebook – Martina Aitolehti Official

Bloglovin – Martina Marie-Anne Aitolehti