Tunturin kevätaurinko

 

 

Kuvat: Juuli Rönkä

Kyllä, kevät tunturissa on ylivoimaisesti parasta aikaa. Hiihtoladuilla lumoutuu kauniista luonnosta ja kilometrit taittuu paljon kivuttomimmin kuin 20 asteen pakkaksella.   Rinteessä pystyy laskemaan vaikka ilman hanskoja ja jopa kuvaaminen on mahdollista.

Hiihtokilometrejä on taas tapettu aika reippaasti ja tänään ajettiin päiväksi Ylläkselle laskemaan. Ylläs oli todella kaunis ja positiivinen yllätys.

Mökissä ollaan rentouduttu, herkuteltu, saunottu ja naurettu.  Ollaan nukuttu  kellon ympäri ja minä nukuin viime yönä 15 h , harvinaista herkkua.

Lomalla  kun  ollaan, niin kyllä  ulkonakin on käyty ( mieheni hiukan enemmän ). Käytiin perjantaina katsomassa JVG:n keikkaa ja kai siinä muutama viinilasi meni. Kivaa, vaikka mun krapulat onkin ihan kauheita  :)

Elämästä täytyy nauttia ja sen yritän näillä reissuilla aina muistaa.  On ihana fiilis kun on oikeasti saanut nukkua ja olla vaan. Viime yönä nukuttiin kaikki ( minä, Stefan ja tytöt ) samassa sängyssä, ihan kiinni toisissamme. Parasta! yhdessä oloa ja totaallista nollausta.

Jätin vahingossa tietokoneen laturin kotiin ja olen ollut monta päivää ilman konetta ( meilejä ), se jos joku tekee hyvää. Tänään sain ystävän laturin lainaksi ja pääsin päivittämään blogin ( ja purkamaan noin 400 meiliä  😩 ).

Nyt lähden tekemääns salille pienen treenin ja illalla dinnerille isolla porukalla. Huomenna illalla kotiin ja ajatukset töihin ja tulevaa kisaa ( 28.4 )

Ihanaa pääsisäistä kaikille <3

 

XOXO

 

Instagram – martinaaitolehtiofficial

Snapchat – martinamarieann

Facebook – Martina Aitolehti Official

Bloglovin – Martina Marie-Anne Aitolehti