Vierumäen syysleiri ja kuulumiset

Kuvat: Juuli Rönkä

Huomenta ja pahoittelut täällä ei oo ollenkaan ollut niin aktiivista menoa,  kun aikasemmin. Paljon töitä, menoa ja meininkiä.

Ajattelin hiukan päivittää teille kuulumisia, mun ja Baxterin. Toi pikkumies kasvaa ihan älytöntä vauhtia ja tuntuu että on jo ihan jässikkä.

Ahkerasti me opetellaan tavoille ja paljon hän on mun mukana, jotta saa kontaktia ihmisiin. Huomenna aamulla saadaan rokotukset ja päästään vihdoin koirapuistoon leikkimään muiden kanssa. Tätä on odotettu.

Mulla ollu töitä ihan kauheesti ja viikonloppuna sitten makasinkin flunssaisena kotona. Uskon että liikaa kaikkea ja usein aina sillon kroppa reagoi näin. Mä oon yleisesti tosi harvoin kipeenä.

Mut nyt kaikki kunnossa,  täällä puristetaan viikkoa kasaan ja viikonlopuksi Vierumäelle leirille. Odotan tosi paljon.

Podcast ollut tosi tykätty ja kuunneltu, kiitos siitä kuuluu teille. Täytyy sanoa että sen tekminen yllätti mut täysin, tykkään tosi paljon kuunnella ja kysellä. Ihmisten tarinat on  mielenkiintoisia ja varsinkin alalla mikä koskettaa myös itseäni. Tänään itseasiassa pääseen jututtamaan Kaisa Salia ja se jakso on henk. koht mulle tärkee.

Idealistalla tapahtuu isoja muutoksia ja niistä varmasti informoidaan pian teitä.

Iloa teidän kaikkien päivään!

XOXO

Instagram – martinaaitolehtiofficial

Snapchat – martinamarieann

Facebook – Martina Aitolehti Official

Bloglovin – Martina Marie-Anne Aitolehti