21 päivän haaste ROUND 3 - voittajan tarina

Viime maanantaina saatiin mun kolmas haaste päätökseen ja facebook - ryhmän tunnelma on jälleen kerran ihan mieletön, mutta yksi tarina oli ylitse muiden. Haluan jakaa tämän tarinan muistutuksena kaikille siitä, että jokaisella on mahdollisuus. Jokaisella on mahdollisuus muutokseen, oli se muutos sitten kehon kanssa tai pään sisällä.

Elämä on elämisen arvoinen, joka ikinen päivä .

21 päivän haaste by Martina Aitolehti auttaa asiakkaat terveellisen ruokailurytmin ja liikunnan avulla kevyempään olomuotoon, energisempään mieleen sekä ylipäätään terveellisemmän elämän äärelle. Haasteen treeniohjelma koostuu tehokkaista oman kehon painolla tehtävistä harjoitteista ja aerobisen liikunnasta. Ruokavaliota on helppo noudattaa ja se koostuu hyvistä perusraaka-aineista.

21 päivän haaste on paljon enemmän kuin 21 päivää kuntoilua ja terveellistä ruokaa. Se on kipinä terveellisestä elämästä ja paremmasta voinnista sinulle, joka sitä vähänkin kaipaat.

Mä haluan jakaa teille nyt tarinan, joka kertoo tästä kokonaisuudesta enemmän kun yksikään “myyntilause”.

Unknown.jpeg"Kiitos" on liian pieni ja jotenkin niin vähäpätöinen sana kuvaamaan tämän hetkistä kiitollisuuttani ... Olen vuosien varrella ollut sellaisessa vuoristoradassa, josta selviäminen on ollut ihme. Graavi endometrioosi on tuhonnut minua sekä sisältä että ulkoa ja hengen lähteminenkin on ollut kerran lähellä erään hoitovirheen takia. Olen poistettu suolta, olen kantanut avannetta jne. Kolme epäonnistunutta hedelmöityshoitoa takana. Suuri suru lapsettomuudesta ja lääkärien tuomiosta ikuiseen lapsettomuuteen. Parisuhdekriisi. Yllätys luomuraskaus 5v sitten, joka toi hetken hurmion, mutta joka vaihtui sydäntäsärkevään murheeseen, kun lapselta löytyi vakava sydänvika. Halusin pitää vauvan, vaikka lääkärit ehdottelivat keskeytystä. Vauvan ensimmäinen vuosi oli kova: kaksi avosydänleikkausta, kaksi elvytystä, rs-virus, joka melkein vei vauvan jne. Ensimmäiset 8kk maito nenämahaletkutettiin 2h välein lääkkeitten kanssa, joten omaa aikaa eikä unta juurikaan riittänyt, saatika olisin saanut itseni ulos kun vauvan kanssa ei saanut liikkua MISSÄÄN. En saanut olla tuore äiti, vaan jouduin hoitajan rooliin seinien sisälle 24/7. Tehtävänäni oli pitää lapsi hengissä aina seuraavaan etappiin saakka. Parisuhteelle ei ole ollut aikaa tässä härdellissä...

Kaikki nämä ajoivat minut pikkuhiljaa tunnesyöjäksi, joka huomasi yhtäkkiä olevansa väsynyt, kiukkuinen, itkuinen, huonon itsetunnon musertama ja +10kg painavampi kuin ennen kaikkia vastoinkäymisiä. Siihen olin jo tottunut, että endo muutteli painoa jopa +1-5kg kk, riippuen kuukaudesta ja tulehduksien voimakkuuksista, mutta en tähän huonoon oloon. Huono oloni korreloitui myös parisuhteen tilaan. Erostakin olemme puhuneet, koska arki on ollut niin rankkaa. Vielä olemme kuitenkin yhdessä.

Mun piti alunperin hankkia itselleni EatlikeMartina, mutta oikeasti sekosin valinnoissani ja huomasin olevani haasteessa mukana. Voi zeesus sitä paniikkia ku luin haasteen paperilta. En IKINÄ olisi uskonut selviytyväni haasteesta. 😂 Joten kiitos tsempeistä. Alkuun meinasin oksentaa jumpatessani, mutta pohjalaisella sisulla mentiin, kunnes pikku hiljaa huomasin jotkut asiat halpottavan ja jopa olevan mulle helppoja. Jee. Se oli todellakin voimaannuttava tunne.

Alla on lista haasteen tuomista plussista:

1. Vaatteet eivät enää kiristä, -3kg ja senttejä melko monta, koska yksi tavoitemekoista meni jo päälle. En alussa päässyt mittailemaan, kun mittanauha oli hukassa. Ehkä hyvä niin, ei tullut turhia paineita... Motivaatio on korkealla ja uudet kesämekot siintävät silmissä. 😍

2. Yöunet parantuneet. Johan tässä on reilut neljä vuotta oltukin uneton, joten on ollut ihanaa huomata olevansakin ihan täyspäinen. 😂

3. Pirteämpi ja jaksavaisempi olo. Sohvalla istuuminen on jäänyt vähemmälle!

4. Ruokarytmin löytyminen VIHDOIN.

5. Uuden, sopivan ruokamäärän löytyminen. Ei tarvitse enää ahmia tai syödä suklaata nälkänsä!

6. Iho parantunut. 😍

7. Ojentajien allit ja peffa kiristyneet. 😊 #punnerrapunnerrapumppapumppaa

8. Vatsarasva vähentynyt -> vatsa ei pömppää enää niin pahasti -> peilin ohi kulkee ihan mielellään. 😉 ps. Ehkä tänä kesänä uskaltaudun bikineihin vuosien jälkeen...🙏

9. Mies tsempannut uskomattomasti (syönyt samoja ruokia!) ja se vaikuttanut suhteeseemme positiivisesti. Ehkä löydämme vielä toisemme uudelleen...

10. Tulevaisuus näyttää positiiviselta, jota kohti on mukava mennä! ❤

Ja kyllä, aion jatkaa remonttiani, koska olen päässyt hyvää alkuun mihin en ole aiemmin pystynyt. Kiitos Martina! 💕 Selkeät ohjeet sekä ruokailuun että liikkumiseen ovat selkeäksi minulle tärkeitä. Ja vaikka liikunnassa olen joutunut välillä säveltämään, olen silti yrittänyt parhaani ja se on palkinnut. Oon tehnyt tätä haastetta VAIN itselleni ja yrittänyt olla stressaamatta tulevaa ja olla vertailematta omaa haastettani muihin. Ennemmin en olisi tähän kyennyt tähän... Suurin muutos on siis tapahtunut pääni sisällä. Kun olen voittanut osan omista haasteistani, olen huomannut muutoksia. Se on motivoinut eteenpäin.

Olet todella viitoittanut minulle uuden tien, jota kulkea kohti kokonaisvaltaista, parempaa minääni. Kun voin hyvin, säteilen hyvää oloani myös ympärilleni ja siten sekä lapseni että parisuhteeni voi paremmin. Muutos todellakin lähtee meistä jokaisesta itsestämme. 💝


ps. Kuvat näyttävät muutoksen, mitä en olisi itse huomannut, jos en olisi ottanut niitä. Meinasin jättää välistä, koska tiedän endon tuhonneet vatsani esteettisyyden täysin. Halusin vain näyttää sinulle, että todellakin kolmessa viikossa tapahtuu, jopa tällaisellakin sohvaperunalla!

Valmennan asiakkaitani täydellä sydämellä ja mulle nämä sisäiset asiat merkitsee enemmän, kuin mikään ulkoinen muutos. Mä tiedän sen että kun sisältä on hyvä olla, on mahdollisuus mihin vain.

xxx

Martina

.p.s. kyyneleet tuli toistamiseen kun tarinaa luin. Rakkautta, uskoa, tukea ja myönteistä ajattelua ihmiset, sitä me tarvitaan.