Espanjan treeniviikko 1

Huomenta maailma!

Kello on kahdeksan ja täällä tosiaan 06 aamut tuntuu kun heräisi keskellä yötä. Olen kuitenkin pitänyt kiinni suurinpiirtein samoista arjen aikatauluista kun kotona ( 22 nukkumaan ja 07 herätys ).

Tänään alkaa toinen treeniviikko täällä ja ajattelin vähän purkaa menneen viikon fiiliksiä ja ajatuksia. Tämä toimii mulle itsellenikin hyvänä terapiana.

Unknown-1.jpeg

Tosiaan viikko sitten tultiin tänne Isabellan ja meidän tallinhoitajan tyttären kanssa. Meidän oma talo ei ole vielä valmis ja loput asunnot vuokralla , joten joudutaan asumaan itse vuokralla. Eka viikko oltiin vuorilla Triathloniestien suosimassa hotellissa Aloha Hill Club. Tosi jees paikka ja sieltä oli tosi hyvä lähteä pyöräilemään, hotellissa oli 25m lämmitetty allas ja loistava sali. Todella suosittelen jos suunnittelee ns. treenilomaa tänne, niin siellä puitteet kohdallaa.

Teen päivässä kahta treeniä, tyyliin pyöräily aamuulla ja ip juoksu + uinti. Joka päivä vähän eri tyyppisiä treenejä, yhtenä päivänä ajoin mm. 10 minuutin mäkivetoja pyörällä.

Onhan täällä ihan mahtava treenata, ei siitä pääse mihinkään. Saan valtavasti potkua juoksuun ja pyörään tuolta vuorilta, mm. eilinen 12 km lenkki vuorilla on todella mennyt perille.

Lauantaina muutettiin isoon taloon Mijas - keskustan viereen ( lähelle Mike’s Gymiä ) . Täällä eläminen on selkeästi käytännöllisempää, pyörän saa autotalliin ja vuorille pääsee tosta suoraan. Pyörä reitit on pidempiä ja mäkisempiä.

Edessä siis kovat ja tehokkaat pyöräilyt, kun saan pyörän kuntoon.

Kyllä, pyörästä on menny vaihteet muuton aikana ja vien sen tänään korjattavaksi tohon Marbella Bike myymälään.

Stefan tuli myös lauantaina ja ollaan koko perhe täällä. Saan toivottavsti treeniseuraa Stefusta :)

Päivät menee opiskellessa ja palautuessa, jos en treenaa. Tytöt on tallillla ja nauttii elämästä. Tehdään talolla ravitsevat ruoat ja eletään hyvin kurinalaista ja rauhallista arkea täällä. Hyvää ravintoa ja perusteellista palautumista.

Tämän kuukauden aikana tosiaan saan toivottavasti opiskelut purkkiin ( aloitin etäopiskelut ravionnon parissa ) ja treeniit saa upean piikin aikaseksi kuntoon. 27.4 sitten tän kauden ensimmäinen startti, johon lähden nöyrin mutta varmoin mielin.

Lähden kohta tsekkaamaan paikallisen maauimalan ja huomenna Mike’s Gymille tekemään voimaa ja tietysti imemään ispiraatiota ja moitiovaatiota siitä jengistä. Meillä starttaa REAL TRAINING CAMP siellä kuun lopusssa.

Huomenna toivottavasti pääsen pyöräilemään tonne, noi reitit on nimittäin MIELETTÖMÄT!

Reipasta viikkoa kaikille!

xxx

Martina