YVETTE x MARTINA

Ens viikolla 15.5 on mun elämässä iso päivä, kun mun ensimmäinen oma treenivaate ja uikkarimallisto julkistetaan Suvilahden Kattilahallissa.

Aamulla luennoidaan vaikuttajille ja ihaillaan näytöstä. Päivällä ovet on auki kaikille ja juhlistamaan YVETTE x MARTINA - mallistoa ilmaisten treenien, muotinäytöksen ja luennon merkeissä tietysti mun johdolla. Päivän aikana voi myös shoppailla uuden malliston upeita treenivaatteita ja ihania uikkareita.

Päivän juontaa Esko Eerikäinen ja
OHMYGOODNESS on paikan päällä myymässä terveellisiä ja maistuvia hyvän olon herkkuja.

Päivän ohjelma:
klo 12.15 Bodyweight training 45 min
klo 13.00 Muotinäytös
klo 14.00 Hyvinvointiluento
klo 15.30 Strong Core 30 min

Paikka: SUVILAHTI , Rakennus 1 ( Kattilahalli )
Illalla sitten kävellään punaista mattoa pitkin VIP- tilaisuuteen missä ihaillaan mallistoa näytöksen ja juohuvan parissa.

Oon niin fiiliksissä ja myös minä aion säväyttää punaisella matolla.

Nähdän ens viikolla!

xxx

Martina